Menu

Mannelijke Instagrammers die het volgen waard zijn

Niet alleen het vrouwenvolk is sterk vertegenwoordigd op het bekende Instagram. Je vindt er ook heel wat knappe mannenkopjes, sporty binken en ware keukenprinsen. Wij lijstten hier enkele Instagramaccounts op die een bezoekje waard zijn.

09.05.2017
Door Wendy T

Food
@cesar_casier

Cesar is een beetje van alle markten thuis; hij heeft en eigen kledinglijn, is model en heeft zijn eigen kookboeken. In zijn Instragramfeed vind je dus veel foodporn, maar kun je ook meekijken in zijn modellenleven.

Sport
@goossenick
Nick Goossen is mede-oprichter van Elite Athletes, een gekende sportcommunity. Hij post er vooral sportieve plaatjes met zijn basketbal, maar doet je ook voor hoe je nu die ene fitnessoefening het best uitvoert. Verder stuit je ook op enkele jaloersmakende reisfoto’s!

Fashion
@homme.sauvage
Deze blogger met Italiaans bloed moet je vooral volgen voor zijn gevoel voor mode. Elke dag voorziet hij je van een portie mannelijke stijl met hier en daar een foto van eten die je sowieso doet kwijlen.

Travel
@bartla

Voor wie graag wilt meegenieten van een luxueus reisleven moet dit account zeker volgen. Bart maakt de prachtigste reizen: van Egypte tot Zwitserland. Bij het zien van zijn foto’s zul je nog sneller op reis willen! We warned you.

Beauty
@joppe_dc

Wie zegt er dat make-up enkel en alleen voor vrouwen kan. Joppe bewijst dat hokjesdenken passé is en je niet altijd de meute moet volgen. Hij wilt vooral een sterke boodschap brengen naar de buitenwereld. Voor hem is het belangrijk gewoon jezelf te zijn!

Interieur
@hardwearing

De jongens Pieter Peulen en Joeri Evers hebben een prachtige monochrome Instagramfeed. Daar spot je de mooiste interieur settings. White is the new black, als je het mij vraagt.

Vergeet ook Orange niet te volgen op Instagram.