Menu

Luka is The Voice van Vlaanderen 2017 !

In een spetterende finale zongen de finalisten Luka, Dries, Bert en Bonni de longen uit hun lijf. Maar de piepjonge kandidate Luka wist jong en oud te betoveren en te charmeren met haar uniek stemgeluid.  En ze ging naar huis met een welverdiende 25 000 euro en een platencontract op haar naam.
De vier finalisten openden de show met een groepsnummer ten voordele van Rode Neuzen Dag. Nadat zij samen harmonieus de cover van Free Fallin’ zongen, streden Bonni, Dries, Luka en Bert om de felbegeerde eerste plek.  De kandidaten zongen solo én in duet met hun coach.

26.12.2017
Door Assia A

#TeamKoen: Bonni
Never change a winning team! Dat was ook het motto van Bonni en coach Koen. Zij kozen voor Ed Sheerans “Castle On The Hill” en palmden ons helemaal in met hun zangstem.  Bonni’s solo “Too good at Goodbyes” van Sam Smith was een song die letterlijk op zijn lijf geschreven staat. Net als de Britse zanger, verloor hij maar liefst 13 kilo’s. Een nieuwjaarsvoornemen dat hij al zeker mag schrappen.

#TeamNatalia: Bert
Coach Koens natte droom kwam in vervulling. Een duizelingwekkende rocksong brachten de AED Studios in Lint bijna aan het diggelen. Bert zong de pannen van de dak met het rocknummer “Come Together”.  Coach Natlalia en Bert coverden “It’s only Love” van Bryan Adams en Tina Turner. En de twee Kempenaars moesten zeker niet onderdoen voor deze zanglegendes.

#TeamBart: Dries
Dries knalt weer én hoe! Hij toont elke liveshow telkens opnieuw dat hij probleemloos verschillende genres aankan. Met “When I need you” wist hij ons te beroeren met zijn stemgeluid. Coach Bart en zijn poulain Dries brachten een Disneyklepper van formaat: The Monkey Song. Dit olijke duo toverden met hun duet prompt een glimlach op onze gezichten.

#TeamAlex: Luka
Luka bracht met haar coach én idool Alex één van zijn eigen juweeltjes: “Mad about you”. Kippenvelmomenten van de eerste tot de laatste seconde. Na 16 zenuwslopende weken toont deze jonge kandidate dat ze echt wel The Voice van Vlaanderen is. Luka koos voor haar solonummer “Troy” en bespeelde ons met haar fenomenale stem.  Een terechte winnares!

Nog een winnares?
Niet enkel Luka veroverde de stemmen van Vlaanderen, maar ook de outfit van presentatrice An Lemmens. In haar prachtige gouden glitterjurk met een toch wel een decolleté om u tegen te zeggen, maakte ze heel wat reacties los op social media.  Op Twitter werd er volop “ja” gestemd op An Lemmens of haar #cleavage?

Ontdek onze Love-aanbod