Love is in the air ...

Vandaag is het 14 februari. En wat mag je dan absoluut niet vergeten? Juist! Een mooie bos bloemen of een kleine attentie. Deze tip kan je leven redden ;-)
Zat je zonder inspiratie of ben je het gewoon glad vergeten?
Wij geven je enkele ideetjes die je uit de nood kunnen helpen, zodat je veilig naar huis terug kan.
En het beste is: je hebt alleen je gsm nodig.

 

14.02.2017
Door Céline R

Bloemen bestellen
Niet het meest originele cadeau, da's waar. Maar er zijn maar weinig vrouwen die niet van bloemen houden.
De app Aquarelle en de website Euroflorist beloven allebei, zoals vele andere overigens, om je boeket dezelfde dag nog te leveren als je voor 14 uur bestelt. Je hebt zelfs een rubriek Special Valentijnsdag. Een andere marktleider, Interflora, levert zelfs binnen de 4 uur in België.

Reserveren in een restaurant
Wat is er romantischer dan een diner bij kaarslicht in een gezellig restaurant?
Gebruik de app van de bekende website Resto.be om het restaurant van je dromen te vinden. Indien je een beetje krap bij kas zit, kan je de app Resto Lastminute uitproberen, die je kortingen tot 50 % geeft. De aanbiedingen van de dag worden gerangschikt volgens je geografische locatie en het aantal beschikbare plaatsen aan die voorwaarden.

Een show bijwonen
Met de app Fnac Tickets vind je een concert, een tentoonstelling of een show bij jou in de buurt. Persoonlijk leverde het menu 'Locatie' me geen resultaten op, maar via het tabblad Zoeken vond ik wel evenementen die me aanstonden.

Een citytrip cadeau doen
We testten de app SheDeals die, op het moment van schrijven, verwenmomenten met thalassotherapie aanbood, maar ook valentijnsweekendjes in Praag, Londen of Wenen. Je doet haar er zeker een pleziertje mee en het blijft betaalbaar.

Haar lievelingseten klaarmaken
Een beetje organisatie is nodig, maar goed, als je iemand graag ziet ...
Stroop je mouwen maar op en haal je potten en pannen boven, want er is keuze te over: Marmiton, HervéCuisine, Cuisine AZ, PtiChef, enz. De lijst is eindeloos ...

Ben je single? Wanhoop niet ...
Profiteer ervan om naar de film te gaan met je BFF met de code #OrangeThankYou of om je toekomstige wederhelft te zoeken op datingapps zoals Tinder, Rendez-vous, Lovoo, Happn of eDarling.
Aan keuze geen gebrek ;-)

Ontdek onze blog