#BlijfThuisChillen: Life Hack of Lie Hack? Samir doet de test!

YouTube en TikTok staan bol met life hacks. Maar werken die ook écht of is het pure onzin? Om dat uit te zoeken, test vlogger Samir (UP2D8) de coolste hacks voor ons uit! Bovendien kan je de clipjes gebruiken om succesvolle life hacks meteen zelf uit te proberen. Entertainment voor het hele gezin!

10.04.2020
Door Simon V

Wat zijn life hacks?

Als je het internet mag geloven, bestaat er tegenwoordig voor zowat alles een life hack: een slimme tip of truc die je leven een stuk aangenamer en simpeler kan maken

Het kroontje van aardbeien uitsteken met een herbruikbaar rietje, je lakens op warme zomerdagen in de diepvriezer leggen zodat je het ‘s nachts lekker fris hebt, je handdoeken oprollen zodat je meer plek hebt in je badkamerkast… Het zijn maar enkele voorbeelden van populaire life hacks. 

Maar werken die trucjes ook echt?

Samir, de Orange MythBuster 

Daarom vroegen we vlogger Samir – op YouTube beter bekend als UP2D8 – om een paar coole life hacks te testen en te beoordelen. Fun verzekerd!

Bovendien kiezen we bewust enkel voor hacks die je perfect thuis kan uitproberen (want #BlijfThuisJeDingDoen, weet je wel). Hou dus zeker deze pagina in het oog, want onze MythBuster van dienst heeft nog enkele toffe tests in petto.

#1 DIY Smartphone Speakers uit Toiletrol

Zelfgemaakte speakers uit een paar rolletjes wc-papier: te mooi om waar te zijn of de perfecte life hack om je smartphone om te toveren tot een heuse muziekinstallatie? Samir zoekt het voor je uit!

#2 Flessen openen zonder flessenopener?

Volgens het internet kan je flesjes openen met papier, een tandenborstel en zelfs je T-shirt. Dikke zever of slim gezien? Samir test 6 alternatieven voor een flessenopener!

#3 Snel fruit schillen en snijden

Fruit is lekker en gezond! Maar dat schillen en snijden … kan dat niet sneller? Samir gaat voor
ons op zoek naar de coolste lifehacks. Leg je fruit alvast klaar, dit wordt smullen!

 

#BlijfThuisJeDingDoen. Met Orange

Weet je wat ook een echte life hack is? Love Trio met zowel digitale TV als vast en mobiel onbeperkt internet! Daarmee kan je ook in tijden van Corona gewoon thuis je ding blijven doen.

Ja, ik wil meer weten over Orange Love Trio

Als ouder op zoek naar een manier om je kinderen af te schermen van bepaalde YouTube-filmpjes? We vertellen je graag alles over de YouTube Kids app!