Menu
Blog

De 5 leukste kerstcadeautjes en andere cadeautips voor de feestdagen

Fun

Wie Kerstmis en Nieuwjaar zegt, zegt cadeautjes voor de hele familie. Op zoek naar aan inspiratie? Hier vind je 5 originele cadeautips voor jong en oud! Inclusief een gratis smartphone voor jou. Lees dus snel verder!

02.12.2021 Maité Delgado

Cadeautip 1 – Verwen jezelf met een gratis Xiaomi!

Wil je een smartphone cadeau doen en heb je zelf eigenlijk ook een nieuw toestel nodig? Profiteer dan van onze exclusieve Xiaomi-deal! Als je een Xiaomi 11T bestelt met Smart Data 2 GB en een Go abonnement vanaf Go Plus voor minstens 24 maanden, geven wij je een Xiaomi Redmi 10 cadeau.

Samengevat…

  • een Xiaomi 11T,
  • met een Xiaomi Redmi 10 cadeau (t.w.v. 179,95 euro),
  • én elke maand 2 GB extra data voor nog meer mobiel internet.

Bovendien zijn Xiaomi smartphones een echt plezier om mee te bellen, sms’en en surfen. De Xiaomi 11T pakt bijvoorbeeld uit met drie camera’s op de achterzijde – waarvan een 108 MP hoofdsensor –, krachtige MediaTek Dimensity 1200 Ultra-processor en een robuuste batterij die in “slechts” 36 minuten volledig opgeladen is.

Ho, ho, ho! Ik bestel nu de pack!

TIP: ruil je oude gsm in en krijg nog meer korting! Nog tot en met 2 januari 2022 ontvang je via Orange BuyBack 20 euro éxtra bovenop de overnameprijs.  

Cadeautip 2 – Een gsm voor je kinderen als kerstcadeau: 3 tips voor elk budget!

Zijn je kids klaar voor hun eerste smartphone? Of hoopt je tiener op een nieuw toestel waarmee ze vlotjes games, muziek en series kunnen streamen? Op onze blog ontdek je alles over de beste smartphones voor kinderen. Daarnaast hebben we ook hier 4 SUPERDEALS voor jou! Met deze cadeau-ideeën kan je dus sowieso rekenen op blije snoetjes (én een blije bankrekening).

  • Samsung Galaxy S20 FE voor 9 euro (i.p.v. € 499,95)
    • ▶️ Met de optie Smart Data 2 GB en een Go-abonnement vanaf Go Plus.
  • Refurbished iPhone Xr en Xs vanaf 59 euro
    • ▶️  Met de optie Smart Data 2 GB en een Go-abonnement vanaf Go Plus. 
  • Xiaomi 11T Pro 256 GB voor 349,95 euro (i.p.v. € 699,95)
    • ▶️  Met een Go-abonnement vanaf Go Extreme Special edition.
  • Bespaar 300 euro op de Samsung Galaxy Z Flip 3 + ontvang draadloze oortjes cadeau (Galaxy Buds 2, t.w.v. € 129,99)!
    • ▶️  Met een Go-abonnement vanaf Go Extreme Special Edition

Cool! Zijn er nog promo's?

Liever een herlaadkaart in plaats van een abonnement? Ook daar kan je profiteren van straffe deals! Onze tip: profiteer van de Tempo Giga promo en krijg 8 GB in plaats van 4 GB bij elke herlaadbeurt. Da’s twee keer zoveel data voor dezelfde prijs.

Ok, vertel me meer over Tempo Giga!

TIP: heb je thuis nog een oud toestel liggen? Ruil je oude gsm in via Orange BuyBack! Jij krijgt van ons een voucher en wij zorgen ervoor dat je smartphone gerecycleerd wordt. Bovendien krijg je nog tot en met 2 januari 2022 een fijne 20 euro éxtra bovenop de overnameprijs. Waar wacht je nog op?

Ja, ik ruil m’n oude gsm in!

Cadeautip 3 – Korting op de Galaxy Z Fold 3 + gratis Galaxy Watch 4? Yes, please.

Mag het een tikkeltje extra zijn? Dan is dit cadeautje helemaal je ding. Nog tot en met 2 januari profiteer je van maar liefst 350 euro op de waanzinnige Samsung Galaxy Z Fold 3 (in combinatie met een Go Extreme Special edition-mobiel abonnement). 

Met dit opvallende toestel combineert Samsung het beste van twee werelden: een smartphone die je kan omvormen tot een kleine tablet. Bovendien is de Z Fold 3 zowel aan de buiten- als binnenkant sterker dan z’n voorganger.

Zo mag je je onder meer verwachten aan 3 camera’s op de achterzijde, 2 selfiecamera’s en een krachtige Snapdragon 888-processor. Ook de bijgeleverde pen werkt perfect om bijvoorbeeld documenten digitaal te ondertekenen. Meer weten over deze topper? Check onze review!

En er is meer: tijdens onze eindejaarspromo krijg je er een gratis smartwatch bij ter waarde van 399,99 euro. Zo claim je jouw Galaxy Watch 4:

  1. Bestel je Samsung Galaxy Z Fold 3 online of in je favoriete Orange shop.
  2. Surf naar www.samsung.com/be/promo.
  3. Selecteer jouw geschenk.

Ik wil deze promo!

Cadeautip 4 – Nieuwe smartphone? Kies voor duurzaam!

Van energie besparen tot je ecologische voetafdruk verkleinen: duurzaamheid is meer dan een trend. Maar wat als er een nieuwe smartphone op het verlanglijstje staat? Ook hier hebben we 2 leuke cadeautips! 

  • Refurbished iPhone Xr/Xs. Zeg niet zomaar tweedehands tegen een refurbished iPhone! Deze smartphones werken even goed als een nieuwe iPhone, maar zijn een pak goedkoper én goed voor het milieu. Profiteer meteen ook van onze SUPERDEAL en combineer je refurbished iPhone Xr of iPhone Xs met de optie Smart Data 2 GB en een go-abonnement vanaf Go Plus.

Nice, een refurbished iPhone Xr vanaf 59 euro!

Cool, een refurbished iPhone Xs vanaf 89 euro!

  • Fairphone 4. Zonder twijfel een van de meest duurzame smartphones op de markt! Dit toestel ziet er niet zo hip en trendy uit, maar gaat dankzij zijn modulaire structuur veel langer mee. Combineer je toestel met een Smart Data 2 GB-abonnement en scoor meteen nog meer korting!

Yes, zo’n Fairphone wordt het!

Cadeautip 5 – Smart is the new sexy.

De Smart Home packs van Orange zijn de beste cadeautip voor geeky familie of vrienden! Elke pack bestaat uit een Google Nest (Hub of Mini) en één of meerdere smart home gadgets. Bovendien kan je ze na het uitpakken meteen installeren én bedienen met de Orange Smart Home app en je stem. Zo maak je Kerstmis en Nieuwjaar…

  • Nog gezelliger met Smart Comfort. Deze pack bevat naast de Google Nest Mini een slimme lamp en slimme stekker. Hiermee kan je bijvoorbeeld de Google Assistant vragen om de verlichting in de woonkamer te dimmer voor nog meer sfeer.
  • Nog veiliger met Smart Security. Heb je jonge kinderen in huis die op oudjaar een dutje doen tot middernacht? Met deze indoor slimme camera en de Google Nest Hub haal je een slimme babyfoon in huis! Zo kan je altijd een oogje in ‘t zeil houden terwijl je volop feest met je bubbel.
  • Nog ontspannender met Smart Relax. Kruip met z’n allen gezellig samen op de zetel en stream je favoriete kerstfilm of kerstsingles direct naar je tv met de Google Nest Mini en de Google Chromecast. Da’s echt puur genieten!

Ja, zo’n Smart Home Pack is perfect als cadeau!

TIP: Wil je graag meer weten over onze Smart Home packs of over de voordelen van een smarthome? Je leest er alles over op onze blog!

Lees ook:

▶️ Onze tips om lokaal én online te kopen!
▶️ Nieuwe smartphone nodig? Kies voor een refurbished iPhone!

Found this useful? Share with

Maité Delgado
Maité Delgado
Altijd op zoek naar interessante telco nieuwtjes en weetjes, handige apps, tips en tricks om jullie up to date te houden!