Kookzender Njam! nieuw in Love, de all-in van Orange

Tasty fingerfood, uitgebreide feestmenu’s, spicy Aziatische specialiteiten en Italiaanse pasta’s zoals alleen een echte ‘mamma’ ze bereidt … Loopt het water je al in de mond? Dan hebben we goed nieuws, want sinds kort maakt kookzender Njam! deel uit van de all-in Love. Benieuwd wat de pot zoal schaft bij Njam!? Hierbij alvast een voorsmaakje.

29.10.2018
Door Céline R

De Chalet: 3 topchefs onder één dak bij Njam!

Njam!-chefs Roger van Damme, Dominique Persoone en Peppe Giacomazza gingen al eerder samen op culinaire vakantie in onze Belgische Ardennen. Wegens het grote succes van het eerste seizoen van De Chalet trekken de drie chefs er vanaf december nog eens op uit voor een gastronomisch avontuur in Wallonië. Ook dit seizoen bereiden ze heerlijke, maar vooral haalbare feestgerechten en nemen ze je mee op gezellige uitstapjes.

Inspiratie voor elke dag: De Dagschotel

Het kan niet alle dagen feest zijn. Soms heb je weinig tijd om te koken of snak je gewoon naar eenvoudige kost als ‘worst met stoemp’. In De Dagschotel bereidt één van de Njam!-chefs elke dag een snelle, heerlijke maaltijd die je met het grootste gemak thuis achter je fornuis klaarmaakt.

De gloednieuwe reeks: Roger van Damme met Goud

We sluiten de menukaart van Njam! af met de heerlijke desserts van Roger van Damme. In zijn nieuwste programma nodigt de beste patissier ter wereld topsporters bij hem thuis uit om samen desserts te bereiden die goud verdienen. Roger van Damme geeft zijn eigen bekende touch aan de favoriete zoete gerechten van de wereldkampioenen, die zich voor één keer niet aan hun sportdieet zullen houden. Honger gekregen? Wij ook!

Welke zenders er nog in je Love abonnement zitten? Dat ontdek je hier!