Kennismaking met de My Orange-app

Als je maar één app op je gsm mocht houden, zouden we je zeker onze My Orange-app aanbevelen. De app wordt gratis aangeboden bij je abonnement of herlaadkaart. Je kan er je verbruik mee onder controle houden, de status van je facturen bekijken, je abonnement beheren en nog zoveel meer.

10.02.2017
Door Céline R

Eerste gebruik

De My Orange-app is voortaan steeds toegankelijk via het Orange Belgium-netwerk of via wifi. Via het netwerk verloopt je nummerherkenning automatisch en krijg je meteen toegang tot de app. Via wifi volstaat het om je telefoonnummer in te geven. Je ontvangt een sms-code die je toegang geeft tot je gegevens.
Goed om te weten : het systeem onthoudt je 30 dagen. Als je de app opnieuw opent na 30 dagen, moet je verbinding maken met het 3G/4G-netwerk of via wifi; Dan krijg je toegang met de sms-code.

Home

Hier staat je totale verbruik (de details staan enkel op de uitgegeven factuur), het bedrag van je laatste factuur (voor abonnees) en de status (betaald of nog niet betaald), een link naar je Orange Thank You-programma en naar de details van je aanbieding.

Verbruik

In de optie 'Verbruik' vind je een overzicht van je huidige verbruik. Wat er overblijft van je verschillende bundels, herlaadbeurten en aanbiedingen, en eventueel het bedrag van je verbruik buiten bundel (zonder details).
Wanneer je de 'i' in de rechterbovenhoek aantikt, verschijnt er aanvullende informatie zoals 'wat is het verbruik buiten bundel?, krijg ik mijn verbruik in real time te zien?, ...'.

Tarief en opties

Hier vind je alle informatie over je aanbieding: waar je recht op hebt (aantal minuten, aantal sms'jes, databundel, ...) en je extra opties.
Je kan ook roamingopties activeren, surfherlaadbeurten aankopen of limieten voor multimedia-aankopen instellen.

Facturen

Lijst van je laatste 6 facturen, al dan niet met de status 'betaald'. Wanneer je een factuur aantikt, krijg je de gestructureerde mededeling te zien en het rekeningnummer van Orange.

Orange Thank You

Je cadeaus, badges en verrassingen vind je hier. Je kan er de gewenste aanbiedingen valideren en bewaren. Ook de geldigheidsdatum wordt telkens vermeld.

Herladen

Je kan je kaart en de kaart van iemand anders herladen door hier het herlaadbedrag en gsm-nummer van die persoon in te geven. De betaling wordt uitgevoerd via de Bancontact-app of de app van je bank. Eén van die twee apps moet dus op je gsm geïnstalleerd zijn.

Orange-shops

Dankzij de locatiebepaling op je smartphone wijst de app My Orange je de dichtstbijzijnde Orange-shops aan. Je krijgt ook de openingsuren en het telefoonnummer te zien.

Hulp nodig?

Hier vind je algemene informatie over facturen en betalingen, je tariefplan, je pincode, ... En de telefoonnummers van onze klantendiensten.

Ook belangrijk om te weten: het gebruik van de My Orange-app is gratis in België en in het buitenland (met uitzondering van de locatiebepaling voor onze shops). Er is dus geen enkele reden om deze app niet te downloaden.

My Orange