Menu
Blog

Kanal-Centre Pompidou: meer dan een museum

Fun

De laatste weken zijn de weergoden ons niet bepaald gunstig gezind. Misschien zoek je daarom activiteiten die je alleen kan doen, met je partner of met het hele gezin? Kanal-Centre Pompidou is de place to be!

14.02.2019 Céline Roman

Voor de liefhebbers van brunch op zondag

Is een zondag zonder brunch een verloren zondag? Schuif samen met andere langslapers vanaf 11 uur aan voor de Kanal Brunch. Op het menu staan vers fruit, eitjes, toast, pancakes, granola, pannenkoeken enz. Als kers op de taart (mocht je nog een hongertje hebben) krijg je 5 euro korting op de prijs van een museumticket als je voor 14 euro koopt in de Food Market. Vanaf 15 uur is er voor de kinderen een creatief parcours, terwijl de ouders rondgeleid worden langs de tentoongestelde werken.
Meer info over de Kanal Brunch

Voor de zaterdagsporters... en iedereen die al eens graag z'n loopschoenen aantrekt

Niet zo lang geleden hebben we onze ervaringen met Kanal-Centre Pompidou en Brussels Sightjogging al gedeeld in ons artikel 'Lopen met Kanal-Centre Pompidou: wanneer kunst en sport samenkomen'.
Dat parcours loopt in een lus rond het museum langs de mooiste verborgen pareltjes van de buurt. Afsluiten kan met een bezoekje aan het museum. Probeer het zelf! Elke zaterdag vanaf 16 uur tot 29 juni.
Meer info over Run Kanal Run

Voor wie leeft op het ritme van de muziek... of juist niet

Elke woensdag komt een danser van het Brusselse urban-dancecollectief Freestyle Lab je de kneepjes van de hiphop leren.
Ontwikkel je eigen urban-dancestijl op een inspirerende plek als de oude Citroën-garage, omgeven door kunstwerken. Zet je beste beentje voor! Elke woensdag tot 10 juni, vanaf 17 uur.

Voor de nachtbrakers... en nieuwsgierige aagjes

Dit jaar zijn we al toe aan de twaalfde editie van Museum Fever Night, de Brusselse museumnacht waarvoor je graag je slaap laat. Maak kennis met 1000 jonge, beloftevolle kunstenaars in 30 musea in de hoofdstad. Een onvergetelijke belevenis!
Zeven nieuwe musea openen die nacht de deuren, waaronder Kanal-Centre Pompidou, met voor de gelegenheid een levensgroot tafelvoetbalspel.
Museum Night Fever, 23 februari van 19 tot 1 uur.

Kanal-Centre Pompidou, jouw tweede thuis

Found this useful? Share with

Céline Roman
Dol op sms’en en smileys. Smoor op shoppen en lekker eten. Gek op joggen en apps.