Menu

KANAL – Centre Pompidou, jouw tweede thuis

Tegenwoordig kleurt KANAL – Centre Pompidou in Brussel een tikkeltje meer Orange. Logisch, aangezien Orange België nu de bevoorrechte partner van moderne en hedendaagse kunst is geworden. We houden je op de hoogte en geven je een stevige korting bij een bezoek.

23.10.2018
Door Céline R

Wat is KANAL – Centre Pompidou?

Begin mei opende KANAL – Centre Pompidou de deuren op een steenworp van Tour & Taxis. Bewonder de rijke collecties van het Centre Pompidou in een van de meest iconische gebouwen van de stad: de voormalige Citroën-garage. KANAL houdt er momenteel zes verschillende exposities, met ruim 300 kunstwerken (een mix van beeldende kunst, design en architectuur), grote installaties en creaties van kunstenaars, ontworpen in samenwerking met het grootste Centrum voor Moderne en Hedendaagse Kunst in Europa. Ontdek er de werken van grote kunstenaars zoals Andy Warhol, Marcel Broodthaers, Jean Tinguely, Sol LeWitt, César, Alexander Calder...
Of pik een voorstelling in de podiumkunsten mee, waar we nu al reikhalzend naar uitkijken. Haast je want eind juni 2019 zal KANAL – Centre Pompidou zes maanden gesloten zijn voor de aanvang van grote renovatiewerken en een gedeeltelijke heropening. Kom langs zoveel je wil... dankzij Orange. Het zou jammer zijn om zo'n exclusief evenement te missen. Bovendien gooien we dit najaar al met kortingen

Orange-klanten zijn vip bij KANAL – Centre Pompidou

Orange nodigt zijn klanten uit om Kanal-Centre Pompidou te bezoeken voor slechts 9 euro (ipv 14 €) tot de sluiting van het museum voor werken. Je bent Orange-klant ? Stuur KANAL per sms naar 8790 (gratis) en ontvang je persoonlijke code. Ga vervolgens naar onze online ticketpagina en ruil je code in tijdens je aankoop.
Exclusief aanbod voor de 10.000 eerste klanten met een residentieel tariefplan. Geldig tot de sluiting van het museum en binnen de beschikbare voorraden.

We zijn apetrots

Bij Orange België koesteren we de ambitie om een steentje bij te dragen aan de bouw van een multidisciplinair kunstencentrum dat zijn gelijke niet kent in het hart van de hoofdstad van Europa. Onze groep is dan ook apetrots op onze samenwerking met KANAL – Centre Pompidou. Om deze bijzondere gelegenheid niet ongemerkt te laten voorbijgaan, reisde ook de voorzitter van de internationale groep Orange, Stéphane Richard, van Parijs naar Brussel, aan de zijde van onze CEO Michaël Trabbia. Dit is niet de eerste samenwerking van Orange in de regio. We zijn al de bevoorrechte partner van IRISnet, het officiële telecombedrijf van het Brussels Hoofdstedelijk Gewest. Met deze investering in het project KANAL – Centre Pompidou bewijst Orange dat het leven meer is dan alleen verbonden zijn. We moeten onze klanten ook unieke ervaringen bezorgen, bijvoorbeeld op cultureel vlak.