Menu
Blog

Jean-Claude Van Damme schittert in de nieuwe Orange-spot!

Fun

Bij Orange houden we van vrijheid, véél vrijheid. Dus gaven we jullie de kans om mee te werken aan onze nieuwe spot met in de hoofdrol de enige echte Muscles from Brussels. Het resultaat? Een crazy video, met in de hoofdrol Jean-Claude Van Damme himself – en enkele ufo’s. Say what?!

04.10.2019 Stéphanie Etienne

Starring JCVD, een cavia en komkommers

Voortaan geven we jullie de vrijheid om ook zonder tv door het leven te gaan met Love Duo:  vast internet en mobiele telefonie, allebei onbeperkt. Om dit straffe pack te lanceren, gaven we in juni alle Belgen een waanzinnige opdracht. Jullie taak? Vul het script van onze nieuwe spot aan en bepaal wat superster Jean-Claude Van Damme zal uitspoken. Van Damme als Romeinse keizer of als brandweerman? Alles kon! Jullie schoten meteen in actie en overrompelden ons met jullie creativiteit en geflipte ideeën.

Maar liefst 17.021 Belgen namen deel en beslisten over het lot van de wereldberoemde actieheld. We slaagden erin om 1.677 inzendingen effectief te verwerken in de spot. En zo komt het dus dat Jean-Claude Van Damme door de ruimte zweeft. Met een cavia. Op twee komkommers.

Jean Claude Van Damme op ballet

Jean Claude Van Damme moeten we jullie niet meer voorstellen, tenzij je onder een steen leefde. Maar tijdens de opnames ontdekten we wel enkele leuke weetjes over deze spierbundel.

JCVD, toen nog gewoon Jean-Claude Van Varenberg, volgde als zestienjarige puber balletles. Geen wonder dus dat die split in de spot zo vlotjes gaat.

Jean-Claude Van Damme danst in Orange-reclame Jean-Claude blijkt nog steeds de nodige dance moves te bezitten.

Jean-Claude Van Damme valt met cavia in Orange-reclamespot
Ondanks zijn stoere uiterlijk viel JCVD – letterlijk en figuurlijk – in zwijm voor de schattige cavia.

Jean Claude Van Damme beoefende vanaf zijn elf jaar Shotokan-karate en behaalde al snel zijn zwarte gordel. Later kon hij tot 166 kilo benchpressen. Wow!

Dwergen Orange-reclamespot met Jean-Claude Van Damme Bodybuilder of niet, het opnemen tegen drie boosaardige dwergen bleek toch een ander paar mouwen.

Dé reclamespot

Bekijk onze spot snel zelf en ontdek of JCVD zijn achtervolgers van zich af weet te schudden.

Tags

Found this useful? Share with

Stéphanie Etienne
Na 8 jaar Italië terug in België, verzot op Instagram en bloggen.