Menu

Je vingers gaan jeuken bij het zien van deze kamer...

We dachten eerst aan een grap maar het paradijs op aarde voor gamers bestaat dus echt, ergens in een hotel in Panama City, op initiatief van Alienware. De kans is groot dat je er niet meer weg zal willen.

22.05.2018
Door Céline R

Wie tussen januari en mei een reis naar Panama boekt, vliegt de zon tegemoet. Buiten die periode is de kans op regen aanzienlijk, maar dat hoeft de pret niet te bederven. Alienware, de gamedivisie van Dell, richtte onlangs immers een hotelkamer in waar gamers zich perfect thuis zullen voelen. De kamer werd gecreëerd in het luxueuze Hilton Panama.

Wat heeft suite 2425 dan te bieden? Wat niet?! Ten eerste een prachtig zicht op het strand (altijd leuk). Ten tweede waanzinnige gaming devices: een 65" 4K OLED-tv, een Alienware pc met een Intel i7-7800 processor en met een GTX 1080Ti grafische kaart. Daarbij komt nog een Xbox Elite met twee joysticks. En als kers op de taart: de nieuwste Oculus Rift, nog een Alienware pc met groot scherm (34") en een racestoel.

Naast de gaming devices vallen onmiddellijk ook de decoratie, de hoofdkussens en vooral de sciencefictionwaardige verlichting op. Kortom, alles om hele dagen (en nachten) voor het scherm te zitten.

Geïnteresseerde gamers moeten er wel 350 dollar per nacht voor over hebben (ongeveer 300 euro). Al zal die prijs de échte gamers niet afschrikken. Niemand zegt trouwens dat je je op je kamer moet opsluiten. Je kan bijvoorbeeld ook eens naar het strand (maar voel je zeker niet verplicht!).

Een kijkje achter de schermen? Alienware postte al een aantal foto's op zijn Twitteraccount.