Menu
Blog

Je smartphone is deze zomer jouw wingman

Fun

Als je geen zin hebt om alleen op reis te gaan, kan je een toevlucht nemen tot een app om nieuwe mensen te leren kennen. Maar dan moet je wel weten welke app het best bij jou past. Deze 4 tips geven je eindeloos swipegenot ...

 

30.05.2017 Céline Roman

Hater: kan liefde groeien uit gemeenschappelijke haat?
De meeste datingapps gaan op zoek naar wat twee personen leuk vinden. Hater doet het tegengestelde. De app brengt je in contact met mensen die dezelfde dingen haten als jij. Dat kan van alles zijn: van spruitjes, accordeons en snorren tot de muziek van Britney Spears. Nu al op iPhone, binnenkort op Android.

Wingman: jouw vrienden vinden de persoon die bij jou past
Wie kent je beter dan je vrienden? Op Wingman zijn het je vrienden die je profiel aanmaken, door de kanshebbers swipen, matches vinden en met hen praten. Zelf hoef je (vrijwel) niets te doen. Ben jij een geboren koppelaar? Dan is deze app jouw perfecte partner in crime. Zodra je een match hebt, is het de beurt aan de gebruiker zelf (zijn vrienden of vriendinnen worden dan van hun taak ontheven ... min of meer).

Badoo: controleer jouw profiel
Het probleem met datingapps? De wildgroei aan valse profielen (of profielen waar enorm wordt overdreven)! Daarom verscherpte Badoo de controles na je inschrijving, door een link naar je Facebook-profiel of telefoonnummer toe te voegen. Voortaan zal de app ook gezichten scannen en controleren of de glimlach voor de camera overeenkomt met de profielfoto in kwestie. Kortom, vals spelen gaat moeilijker en je aanbidders selecteren wordt makkelijker.

Pure: voor wie niet wil wachten
Het beste (of het slechtste?) houden we voor laatst. Op Pure heb je een profiel, een ingekorte biografie en... één uur de tijd om iemand te vinden die je wil ontmoeten. Geen praatjes, alles moet heel snel gaan. Daarom wordt het ook wel de Uber van de datingapps genoemd. Aan jou om te oordelen! Pure is beschikbaar op iPhone en Android.

 

Found this useful? Share with

Céline Roman
Dol op sms’en en smileys. Smoor op shoppen en lekker eten. Gek op joggen en apps.