Je Orange-diensten

Kiezen voor Orange, da’s genieten van een hele reeks praktische diensten. MyStart, My Orange … wat is dat nu weer ?

19.11.2014
Door Andy V

My Start

Je koopt je eerste smartphone en je weet niet hoe je die juist moet instellen ? Je Orange-shop is er voor jou! Simkaart installeren, mailbox configureren, foto’s en contacten overzetten … je nieuwste speeltje is in minder dan 20 minuten klaar voor gebruik met My Start.

My Orange

Je hebt een smartphone ? Om onaangename verrassingen te voorkomen, hou je je verbruik in de gaten met de My Orange-app. Met deze app beheer je het roaming-budget, consulteer je de 6 laatste facturen, contacteer je de klantendienst … en dit allemaal voor 0 euro.

Betaal je apps via Orange

Gebruik jij Android op jouw telefoon? Goed nieuws! Dan kan je jouw Google Play-apps betalen via je Orange-factuur.  Hoe? Dat kom je via onderstaande link te weten "FAQ : Betalen via je Orange-factuur".

GSM-reparatie

Je gsm is stuk ? Dan kan je bij in 9 Orange-shops terecht om onze expresdienst te testen : je gsm in 24 uur hersteld, voor enkel 25 €. Als je geen gebruik wil maken van de VIP expresdienst hoef je niets extra te betalen voor de standaard herstellingsdienst. Het is mogelijk in al onze Orange-shops. Breng je toestel binnen, wij laten het herstellen en brengen je op de hoogte wanneer het gerepareerd is.

GSM-verzekering

Stel je voor dat je gsm gestolen wordt of je gsm gaat plotseling stuk. Geen zorgen! Met Mobile Insurance ben je gerust. Zelfs als je van gsm verandert, blijft je verzekering doorlopen.

Orange Circle

Bel je vaak met je kinderen of hang je vaak uren aan de lijn met je partner? Dat kan eigenlijk helemaal gratis! Met het Circle Advantage kan je onbeperkt bellen en sms’en met je familie.

Ontdek onze diensten