Je multimedia-aankopen betalen via je Orange-factuur? Het kan!

Of je nu een abonnement of een herlaadkaart hebt, je kan je applicaties en multimedia-aankopen betalen via je Orange-factuur of met je aangekochte belwaarde. Hoe? Dat leggen we je zo uit...

25.02.2019
Door Céline R

Google Play Store

Orange biedt je de mogelijkheid om je applicaties en multimedia-aankopen te betalen via je maandelijkse factuur. Daaronder verstaan we: games, muziek, e-books, films enz.
Om content op je Android-toestel aan te kopen, moet je wel eerst een account aanmaken op Google Play.
Hoewel de dienst op zich gratis is, kunnen er bijkomende kosten worden aangerekend wanneer je je content via mobiel internet downloadt.
Voor je eigen veiligheid heeft Orange volgende limieten ingesteld:
- maximaal 25 euro per aankoop
- maximaal 125 euro voor al je aankopen binnen één maand
Om ongewenste aankopen te vermijden, raden we je aan om een wachtwoord voor je account in te stellen. Meer informatie lees je in het artikel Google Play-handleiding voor ouders.

Nog een laatste tip: wanneer je een abonnement op een multimediadienst wil stopzetten, surf je op je smartphone naar http://mdsp.orange.be/w-ha/aankopen.

Waar vind ik een overzicht van mijn multimedia-aankopen?

De door jou aangekochte multimedia verschijnt op je maandelijkse factuur, onder de rubriek Betaling van diensten van derden op de Orange-factuur.
Een andere manier om alle details van al je facturen op te vragen, is via je Klantenzone op onze website.

De optie configureren op Android

Kies je content, tik op de prijs en op de knop Doorgaan. Daarna kan je de gewenste betaalmethode kiezen. Kies voor 'Factureren via Orange'. Voer je gegevens in en bevestig. Meer info over hoe je de optie moet configureren, vind je op onze website

Wat is buiten bundel gaan en hoe vermijd je het?