Menu
Blog

#InstameetBXL : sociale netwerken in het echt

Fun

Afgelopen zaterdag vond de eerste Brusselse editie van Instameet plaats. Wij waren op het appel met onze Teammember Othman.

27.04.2015 Andy Van Schil

Instameet? Wasdavooriet?

Instameets zijn ‘echte’ meetings georganiseerd door Instagrammers. Dus niet vanuit de zetel, maar afspreken in vlees en bloed. Wie komt daar zoal op af? Fotografen (in spé), urban explorers, belgen en expats, jong en oud en nog vele anderen …

Wat stond er op het programma ? We zijn van start gegaan in de tuinen van de Botanique. De ideale locatie om wat architectuurfoto’s te schieten, tussen de Financie- en de Rogiertoren. Nadien trokken we in de richting van het administratieve centrum en z’n kantoren in volle renovatie. Tussen de kranen en gebroken ramen, zijn we getuige van de veranderende stad.
Volgende halte? De St-Michiels en St-Goedelekathedraal. Het wordt een korte stop en we zetten onze ontdekkingstocht verder richting Centraal Station. Daar pauzeren we even, de ideale kans om mekaar wat beter te leren kennen. Onder de aanwezigen, architecten, ontwerpers, social media managers, uit alle windstreken, van Brazilië tot Iran, … kansen genoeg om nieuwe mensen en culturen te ontdekken.
We wandelen verder naar de Kunstberg en daarna naar het Poelaertplein, met z’n ongelooflijk mooie panoramisch zicht over Brussel. De dag sluiten we af met een leuke babbel en een koffietje in de Marollen, het historische hart van Brussel.

Van virtueel naar reëel

Instameets vind je overal, in België zijn o.a. Leuven, Luik en Brussel al de revue gepasseerd.
Wil jij er volgende keer bij zijn?
Check dan de hashtag #instameet en wie weet zien we je daar wel. Op onze Instagram-account orange_belgium vind je foto’s van de Instameet in Brussel met de hashtag #InstameetBXL.

Found this useful? Share with

Andy Van Schil