Iedereen online, thuis en onderweg

Huis, mobiel kantoor, kot, buitenverblijf: waar we ook zijn, iedereen gebruikt vandaag het internet. Maar iedereen surft anders of heeft andere behoeften. Gelukkig hebben we bij Orange voor elk wat wils.

28.01.2019
Door Céline R

Ik surf bijna altijd via mijn smartphone

Sommige mensen gebruiken alleen nog hun smartphone om online te gaan. Voor hen is er goed nieuws, want zij kunnen het datavolume van hun abonnement met een ander toestel delen, zoals een tablet of laptop, dankzij de hotspotfunctie. Dat wil zeggen dat je smartphone de wifi levert aan een ander toestel. Als je een Arend- of Arend Premium-abonnement hebt, dan beschik je over onbeperkte data. Anders moet je er wel op toezien dat je je bundel niet overschrijdt.

Ik surf, maar ik heb geen digitale tv nodig

Als je internetbehoeften vrij beperkt zijn (weinig streaming, een beetje surfen), dan stellen we je graag de formule Flybox voor. Die is op maat gemaakt van mensen die alleen wonen en weinig surfen, studenten die op kot zitten of wie een tweede verblijf heeft aan zee of in de Ardennen. Deze formule houdt in dat we een Flybox-modem ter beschikking stellen met een simkaart waarmee je kan surfen. Je betaalt daarvoor 39 euro. Als je echt heel weinig online gaat, dan beschik je voor 15 euro per maand over 15 GB data. Surf je iets vaker, dan volstaat wellicht een pack van 20 euro per maand, goed voor 150 GB: namelijk 50 GB overdag en 100 GB 's avonds en in het weekend. Je kan deze formule overal activeren in België waar er 3G- of 4G-dekking is. En als je je bundel overschrijdt, dan koop je gewoon extra data. Zo simpel is dat.

Ik heb een tweede toestel met 4G

Misschien is dat een tablet waar je een simkaart in kan plaatsen, of bepaalde types van computers. Het leek ons een goed idee dat je het datavolume van je abonnement kan delen met een tweede toestel en daarom bieden we je de mogelijkheid om een Surf Extra Card te kopen voor 3 euro per maand. Ben je zelfstandige en beschik je over een Arend- of Arend Premium-abonnement, dan is die kaart zelfs helemaal gratis. Denk erom dat je je maandelijkse bundel niet overschrijdt. Check geregeld je verbruik via de app My Orange.

Thuis zit iedereen op het internet

Is dat ook bij jou het geval? Dan stelt Orange je graag Love voor. Met dat abonnement hoef je je nooit nog zorgen te maken om je datalimieten. We installeren een ultrasnelle internetverbinding bij je thuis met onbeperkt dataverbruik, alsook digitale televisie voor 39 euro per maand. Je surft tegen 100 Mbps zonder beperkingen en je kan 70 digitale kanalen bekijken, waarvan een twintigtal in HD. Kies je voor een pack met je smartphone, dan verdubbelen we het beschikbare datavolume vanaf je gsm. Op die manier beschik je over nog meer data om mobiel te surfen met je smartphone.