Menu

Hou het hoofd koel met Orange Thank You

Het wordt een broeiend hete zomer! Een reden te meer dus om op dinsdag het gratis ticket te gebruiken dat je van ons getrouwheidsprogramma Orange Thank You krijgt.
Wij tippen je enkele films die je koude rillingen zullen geven.

12.07.2017
Door Céline R

Pirates of the Caribbean: Salazar's Revenge
Jack Sparrow krijgt het zwaar te verduren. Een bemanning van vervaarlijke geestpiraten onder leiding van zijn aartsvijand, de angstaanjagende Kapitein Salazar, ontsnapt uit de Devil's Triangle. Ze zijn vastberaden om alle piraten die de zeven zeeën bevaren af te slachten. Dus ook Jack Sparrow! Zijn enige hoop is de legendarische Drietand van Poseidon te vinden, want die geeft de eigenaar complete macht over alle zeeën en oceanen.
Daartoe smeedt hij een verbond met Carina Smyth, een al even knappe als geniale astronome, en Henry, een eigenwijze, jonge zeeman van de Royal Navy. Sparrow zal er alles aan doen om uit de handen te blijven van de meest meedogenloze vijand waar hij ooit tegenover heeft gestaan.

Transformers: The Last Knight
De Mensen en Transformers zijn in oorlog; Optimus Prime is verdwenen. De sleutel tot onze redding ligt begraven in de geheimen van het verleden, in de verborgen geschiedenis van de Transformers op onze planeet. Het lot van onze wereld komt in handen te liggen van een onwaarschijnlijk gezelschap: Cade Yeager, Bumblebee, een Engelse Lord en een professor van Oxford. In Transformers: The Last Knight worden de slachtoffers de helden. En de helden schurken. Er kan maar één wereld blijven bestaan: die van hen, of die van ons.

Wonder Woman
Voordat ze Wonder Woman was, was ze Diana: prinses van de Amazones, een onoverwinnelijke krijger. Op een dag crasht een Amerikaanse piloot op het paradijselijke eiland waar ze is opgegroeid, ver weg van alle wereldse problemen. Hij vertelt haar over een helse oorlog aan de andere kant van de wereld. In de overtuiging dat ze die dreiging kan stoppen, laat ze haar vredige leventje achter. Ze sluit zich aan bij de mensen die een einde aan de oorlog willen maken en ontdekt gaandeweg al haar krachten en haar ware lot.

The Mummy
Diep onder de verzengende hitte van de woestijn ligt een prinses van het Oude Egypte veilig begraven in een graftombe, wiens lot onrechtvaardig werd ontnomen. Wanneer ze ontwaakt komt er een eeuwenlang gevoede haat tot leven, die een terreur veroorzaakt die het menselijke verstand overstijgt. The Mummy brengt je van de zandvlaktes in het Midden-Oosten naar ondergrondse labyrinten vol verborgen graftomben in het hedendaagse Londen. Deze sensationele actiefilm haalt een mythe zo oud als de mensheid zelf onder het stof vandaan en laat ons kennismaken met een schrikbarende en tegelijkertijd wondere wereld vol goden en monsters.

2:22
Dylan is een prille dertiger die als luchtverkeersleider werkt op de luchthaven van JFK. Zijn leven neemt een drastische wending wanneer hij tot het besef komt dat er elke dag op precies hetzelfde uur nare dingen rondom hem gebeuren.
Op een dag kan hij maar net een crash tussen 2 vliegtuigen voorkomen. Diezelfde avond ontmoet hij Sarah, die op een van de vluchten zat. De vonk slaat direct over.

Ontdek ons Orange Thank You-programma