Hoe installeer je internet op kot?

De zomer is voorbij, een nieuw schooljaar is begonnen. Weer naar de les, maar ook weer pinten pakken en urenlang filosoferen op kot, met al je vrienden om je heen. Voor de inrichting van je kot heb je aan álles gedacht – vaatwerk, beddenlakens, minikoelkast... – en toch kan je het gevoel niet van je afschudden dat je iets bent vergeten. Iets onmisbaars zelfs... internet. Orange snelt je te hulp :-)

02.10.2018
Door Céline R

Welk internet op kot?

Een student op kot moet rondkomen met een beperkt budget, of hij nu een zakcentje krijgt van mama en papa of niet. Hij moet een internetformule vinden op maat van zijn behoeften; een formule die je snel kan installeren en die vooral niet te duur is, want er moet nog geld overblijven om eens goed uit te gaan, schoolmateriaal te kopen en te eten.

Orange heeft de geknipte oplossing in huis, met Easy Internet @Home. Een stopcontact, een degelijke 4G-netwerkdekking (controleer de kwaliteit van je dekking hier) en je Flybox met een Easy Internet @Home-simkaart zijn alles wat je nodig hebt.
 

Hoeveel dat moet kosten?

Orange biedt twee verschillende abonnementen aan maar als je verslaafd bent aan series, elke 10 minuten door je Instagram-feed moet scrollen en je volledige dag op Snapchat moet delen, raden we je onze formule van 20 euro per maand aan. Daarvoor krijg je 150 GB: 50 GB die je op elk ogenblik kan gebruiken + 100 GB die je enkel 's avonds en in het weekend kan gebruiken.
En als je intekent op een abonnement van 12 maanden betaal je amper 39 euro euro voor je Flybox.

Internet op kot in 5 stappen

  1. Bestel je Easy Internet @Home-abonnement online of in een Orange-shop.
  2. Plaats je Easy Internet @Home-simkaart in de Flybox.
  3. Sluit je Flybox aan op het elektricteitsnet en druk op de knop ON.
  4. Verbind je mobiele apparaten via wifi of Ethernet.
  5. En surfen maar! :-)

En er is nog meer! Naast de vliegensvlugge installatie en downloadsnelheden tot 225 Mbps kan je je Easy Internet @Home-verbinding overal met je meenemen waar je een stopcontact en een degelijke 4G-dekking hebt.

Waar wacht je nog op?
Wil je meer weten over Easy Internet @Home en de Flybox? Lees de tests van onze blogger Cédric