Menu
Blog

Het wordt een hete zomer met Viktor Verhulst

Fun

Viktor Verhulst is al lang niet meer alleen ‘de zoon van’. De twintiger doet het hart van vele vrouwen sneller slaan met zijn knappe looks én hij verraste vriend en vijand als televisiemaker. Voor het eerst kruipt hij nu ook voor de camera: we zullen hem deze zomer zien als presentator van ‘Love Island’. In deze datingshow trekt hij samen met een groep jonge singles naar een exotisch eiland op zoek naar de ware liefde (en een geldprijs). Krijg jij het al warm?

15.03.2019 Céline Roman

Viktor Verhulst was niet altijd een ster

‘Verhulst junior’ besloot lange tijd om uit de schijnwerpers te blijven. Terwijl zijn zus Marie met haar rol in ‘Ghost Rockers’ aan een carrière als actrice timmerde, verkocht Viktor gadgets tijdens de Studio 100-shows. Toch bleek ook hij ambitie te koesteren om het te maken in de showbizzwereld. Als snel klom de jongeman op tot scenarist van de ‘Samson & Gert Kerstshow’ en trad hij in de voetsporen van zijn bekende vader. De belangstelling voor Viktor groeide toen hij naar buiten kwam met zijn relatie met Marte, een van de K3-zangeressen.

Presentator van Love Island

Die relatie bleek helaas geen lang leven beschoren, maar op professioneel vlak gaat het Viktor wel voor de wind. De twintiger heeft deze zomer zijn eerste job als presentator te pakken. In de Vlaamse versie van het Britse format ‘Love Island’ gaat een groep vrijgezellen op zoek naar hun wederhelft. Weten ze die te vinden en kunnen ze daarnaast het hart van de kijker veroveren? Dan winnen ze niet alleen in de liefde, maar gaan ze ook met 55.000 euro naar huis. Op welke zender de afleveringen worden uitgezonden, is nog niet bekend. Maar met Viktor als presentator belooft het in ieder geval een hete zomer te worden!

Ontdek het Love-aanbod

Tags

Found this useful? Share with

Céline Roman
Dol op sms’en en smileys. Smoor op shoppen en lekker eten. Gek op joggen en apps.