Menu
Blog

Help, ik moet mijn gsm instellen!

Tot uw dienst

Hoe je smartphone instellen ?

10.04.2013 Cédric Godart

Indien je een gsm bij Mobistar hebt aangeschaft, is deze voor mms'en en internet geconfigureerd zodra je de winkel verlaat. Zo niet, worden er drie oplossingen aangeboden.

Het is niet altijd even eenvoudig om je contacten naar een nieuwe gsm over te zetten, een e-mail voor de eerste keer te versturen of op internet te raken om Facebook-berichten te raadplegen. Indien je geen geek bij de hand hebt, kun je uit drie oplossingen kiezen. In de meeste gevallen zal de eerste genoeg zijn!

Je kan je gsm via de website van Orange instellen. Het tooltje erkent de meeste telefoons die in België verkrijgbaar zijn en wordt constant geüpdatet.

Werkt het niet? Dan zullen deskundigen al je vragen beantwoorden, de hele week lang van 8u tot 19u, op het nummer 070 799 799 (0,30 euro/minuut, inclusief btw). Met deze dienst wordt je gsm in een mum van tijd geconfigureerd.

Wil je liever iemand voor je hebben? Je kan ook van een gepersonaliseerde dienstverlening genieten in een shop met de MyStart-dienst waar je gsm met behulp van een verkoper geconfigureerd wordt.

Vergeet trouwens niet dat als er geen wifi-netwerk beschikbaar is, je telefoon zich automatisch op het mobiele Mobistar-netwerk zal aansluiten. Een databundel wordt dan sterk aangeraden!

Found this useful? Share with

Cedric Godart
30-something, geobsedeerd door zowel spinning als het opsporen van alle mobile nieuwtjes op elk uur van de dag.