Menu
Blog

Heb je Office op je tablet nodig?

Tot uw dienst

We horen al heel lang praten over een versie van Microsoft Office voor de iPad en Android, maar daar blijft het ook bij. Microsoft Windows 8-tablets hebben wel hun eigen versie.

31.01.2013 Simon VAN CAUTEREN

Google Documents (via Google Drive) en Pages (de tekstverwerker van Apple voor de iPad) zijn niet altijd een oplossing voor iedereen. Soms heb je gewoon de volledige versie van Microsoft Office nodig, in het kader van je werk of je studies, die trouwens nog heel veel gebruikers telt. Goed nieuws: de Microsoft Surface-tablet komt op 14 februari, op Valentijnsdag, in België uit. En een volledige versie van de Office-suite Student en Familie 2013 wordt bijgeleverd.

Ja, maar... hoe moet je dan typen? Want, tja, de Office-suite met een virtueel toetsenbord gebruiken is niet top. De tablet (die trouwens tegen 579 euro met 32 GB bij ons verkocht wordt) beschikt over een cover die je ook als toetsenbord kan gebruiken. Je hebt dus bijna een echt toetsenbord ter beschikking. En het gaat verder! Microsoft profiteert van deze release om de Wedge Touch Mouse speciaal voor de Surface te lanceren. Kortom: je hebt bijna een kleine laptop wanneer je dat nodig hebt en zo niet, ruim je de muis en het toetsenbord op en heb je een handige tablet.

Daarnaast krijg je ook een camera, frontcamera, USB-poort, geheugenkaart-poort, een HD Video-aansluiting en toegang tot Microsoft-diensten zoals Skydrive, XBox Music en Skype. Maar we zullen niet de technische toer opgaan. Hier vind je meer informatie!

Tags

Found this useful? Share with

Simon VAN CAUTEREN
Gamer et photographe, le partage est dans sa nature de Digital Native biberonné aux Likes et aux Retweets.