Menu
Blog

Een gsm voor je kind als kerstcadeau? 3 tips voor elk budget!

Tech

Opgroeiende kinderen of tieners in huis? Maak ze dan superblij en leg een nieuwe smartphone met hééél veel data onder de kerstboom! Van de 3 modellen die wij je voorstellen, past er zeker een in je budget. En we bekijken met jou ook de opties voor een herlaadkaart.

03.01.2020 Simon VAN CAUTEREN

Welke smartphone je kind cadeau doen?

We selecteerden voor jou drie superuitgeruste smartphones. Ze hebben alles aan boord voor de meest veeleisende gebruikers, passen in elk geschenkbudget en zijn er al vanaf 9 €, met of zonder abonnement.

Vergeet natuurlijk niet om goede afspraken te maken met je kids. Tips en trics hierover vind je in ons artikel over schermtijd.

Nokia 2.2: voordelig

Sterke punten

Een smartphone die zoveel biedt voor zo weinig geld: de Nokia 2.2 haalt een echte stunt uit. Hij heeft een groot scherm van 5,71 inch, met een camera van 5 megapixel in een discrete, U-vormige uitsparing. De fotosensor van 13 megapixel achteraan doet behoorlijk zijn werk in alle omstandigheden, zelfs ’s nachts. Het is mogelijk om met de batterij tot 2 dagen te doen zonder bijladen.

De Nokia 2.2 draait op Android 9 Pie (en binnenkort Android 10) en geeft je recht op 2 jaar Android-updates en 3 jaar maandelijkse veiligheidsupdates. Het toestel beschikt zelfs over artificiële intelligentie om je gedrag te leren kennen. Dat helpt om de batterijduur te verlengen en het gebruik te optimaliseren.

Prijs

De prijs van de Nokia 2.2 bedraagt: 

  • 99,99 € zonder abonnement
  • 9 € in combinatie met een Smartphone-abonnement (met een vast budget zonder overschrijding van 15 € per maand).

Bestel het toestel nu in onze eshop. De levering is gratis en snel, zelfs op zaterdag.

Ja, ik wil de Nokia 2.2!

Huawei P30 Lite: prijs-kwaliteitverhouding

Sterke punten

De Huawei P30 Lite is het kleine broertje van de Huawei P30. Toch heeft hij drie fotosensoren op de achterkant en vooraan een selfielens van liefst 48 megapixel. Zijn HD+ scherm van 6,15 inch vult netjes de hele voorkant, met alleen een kleine, druppelvormige uitsparing. De achterkant is speciaal: lichtreflecties creëren opvallende regenboogkleuren, volgens ons heel geslaagd.

Met zijn Kirin 710-processor en 128 GB aan opslagruimte werkt het toestel vlot in alle situaties. De batterij van 3.340 mAh is comfortabel, want ze haalt met één volle lading tot 2 dagen.

Prijs

De prijs van de Huawei P30 Lite bedraagt: 

  • 279,99 € zonder abonnement
  • 9 € met een Smartphone-abonnement. Dat is een abonnement waarvan je het maandelijks bedrag niet kan overschrijden, dus met een vast budget, onder controle, van 25 € per maand.

Bestel het toestel nu in onze eshop. De levering is gratis en snel, zelfs op zaterdag.

Ja, ik wil de Huawei P30 Lite!

iPhone 7: een Apple

Sterke punten

Met zijn scherm van 4,7 inch is deze iPhone 7 compact, handig, makkelijk mee te nemen en heel licht (maar 138 gram). De fotosensor van 12 megapixel presteert nu veel beter dan bij de lancering en dat is te danken aan de updates van het besturingssysteem iOS. Dit was ook de eerste iPhone met een aanraakgevoelige Home-knop en de TouchID-vingerafdruksensor. En hij is bestand tegen stof en water.

Ben je meer vertrouwd met de Apple en gebruik je liever geen Android-toestel? Dan zit je helemaal goed met deze iPhone 7. Want 3 jaar na zijn lancering blijft het een topper. En hij was nog nooit zo betaalbaar.

Prijs

De prijs van de iPhone 7 32 GB bedraagt: 

  • 439,99 € zonder abonnement
  • 9 € in combinatie met een Cheetah Smartphone- of Koala Smartphone-abonnement.

Bestel het toestel nu in onze eshop. De levering is gratis en snel, zelfs op zaterdag.

Ja, ik wil de iPhone 7 32 GB!

De ideale herlaadkaart: Tempo Giga

Tempo Giga bevat lekker veel data en bestaat in 3 versies: afhankelijk van wat je kind nodig heeft kan je kiezen uit 3 herlaadbedragen.

 

Data

Sms’jes

Belminuten

10 €

750 MB

500

33

15 €

4 GB 8 GB

4000

50

20 €

5 GB

500

66

Onze tip: dankzij de Tempo Giga-promo krijg je nu geen 4 GB, maar 8 GB bij elke herlaadbeurt van 15 €. Je verdubbelt dus je data. Profiteer er snel van!

Ja, ik wil meer info over Tempo Giga! Toon mij alle promo’s

Found this useful? Share with

Simon VAN CAUTEREN
Gamer et photographe, le partage est dans sa nature de Digital Native biberonné aux Likes et aux Retweets.