Menu

Gratis mms'en voor alle Dierenabonnees bij Orange

Op 13 mei 2019 hebben de Dierenabonnees bij Orange – alleen de tariefplannen die momenteel aangeboden worden – recht op een mooie verrassing: vanaf dan zullen ze ook gratis kunnen mms'en met de sms-bundel bij hun abonnement. We vertellen je er alles over in ons artikel.

13.05.2019
Door Céline R

Wat is een mms?

Lange tijd voor de opkomst van WhatsApp en het succes van sociale netwerken zoals we ze vandaag kennen, bood het mms-bericht ons de mogelijkheid om via onze smartphone foto's en multimedia te verzenden. Mms, Multimedia Messaging Service, is een berichtendienst waarmee je multimedia van de ene gsm naar de andere verstuurt, over een mobiel netwerk. Een mms is met andere woorden een bericht dat andere inhoud dan tekst bevat.

Hoeveel kost een mms?

Voor 13 mei 2019 werd een mms altijd buiten bundel gefactureerd, zelfs al had je een onbeperkt abonnement. Per verzonden mms werd je toen 0,242 euro aangerekend.

Vanaf 13 mei komt daar verandering in voor de klanten met een Dierenabonnement bij Orange. Want vanaf dan zullen ze gratis en voor niks kunnen mms'en! Elke verzonden mms wordt afgehouden van de sms-bundel bij het Dierenabonnement (Kolibrie, Dolfijn, Koala, Panter, Cheetah, Arend, Arend Premium en hun Smartphone-tegenhanger, en de abonnementen Kolibrie Zen en Dolfijn Zen).
De oude Dierenabonnementen komen niet in aanmerking. Als dat geen goede reden is om van tariefplan te veranderen :-)

Wat geeft dat in de praktijk?

- Van België naar België: een mms = een sms
- Van België naar een land in zone 1: een mms = 0,242 cent
- Van een land in zone 1 naar een ander land in zone 1: een mms = een sms
- Van een land in zone 1 naar België: een mms = een sms

Ontdek de Dierenabonnementen