Menu
Blog

Geen vakantieplannen? Deze series zijn ideaal om te bingewatchen

Fun

Heb je (nog) geen reis geboekt voor deze zomer? Laat je de drukke festivals liever aan je voorbijgaan? En is het frigoboxtoerisme aan de Belgische kust niet jouw ding? Maak het dan thuis gezellig en kruip lekker voor de televisie. Er zijn namelijk heel wat series die je gegarandeerd een leuke vakantie bezorgen, zodat je je geen moment hoeft te vervelen. Wij stellen er alvast twee voor. Laat het bingewatchen beginnen!

08.05.2019 Céline Roman

Das Boot: een Duitse topserie

De iconische film uit 1981 heb je waarschijnlijk al gezien, maar ook de serie is straf. Eerder viel heel Duitsland als een blok voor deze reeks en dat verbaast ons niets. Acht afleveringen lang word je ondergedompeld in het woelige 1942. De kapitein van een duikboot­ ­­­­­­– voor de kenners: een U-62 – staat samen met zijn 40-koppige bemanning op het punt te vertrekken naar La Rochelle in Frankrijk. Alsof de claustrofobische omstandigheden nog niet rampzalig genoeg zijn, wordt de zus van een van de matrozen verliefd op een soldaat uit het verzet. Oorlogsdrama en liefdesperikelen: niet alleen Tolstoj weet dat dat garant staat voor succes!

Big Little Lies: Desperate Housewives 2.0

Nog een kleine maand en het is zover: de tweede reeks van Big Little Lies wordt eindelijk gelanceerd. Je hebt dus nog even de tijd om het eerste seizoen te (her)bekijken. De serie won maar liefst zeven Emmy Awards en dat is volledig terecht! Topactrices als Nicole Kidman, Reese Witherspoone en Shailene Woodley vertolken de rol van enkele rijke vrouwen die het schijnbaar prima voor elkaar hebben. Maar achter de muren van hun gigantische villa’s schuilen donkere geheimen, onmeetbaar verdriet en huiselijk geweld. Verschillende intriges spelen zich af tegen een verhaallijn over een lugubere moord. De serie heeft dus iets weg van Desperate Housewives, maar is wat ons betreft toch nét iets beter. 

Ontdek het Love-aanbod van Orange

Found this useful? Share with

Céline Roman
Dol op sms’en en smileys. Smoor op shoppen en lekker eten. Gek op joggen en apps.