Menu
Blog

Geef een kleurtje aan Firefox (Android)

Tot uw dienst

De Firefox-browser van je computer kan je ook op een Android-toestel gebruiken. En nu kan je hem ook personaliseren!

27.02.2013 Simon VAN CAUTEREN

Misschien gebruik je Firefox op je desktopcomputer. Deze browser maakt al een tijdje lang deel uit van de Android-applicaties, net als andere browsers, namelijk Chrome en Opera. Maar met Firefox surf je sneller, worden je gegevens gesynchroniseerd met je computer (tabbladen, bladwijzers, browsegeschiedenis, wachtwoorden) en beschik je over een zeer efficiënte tool om je privéleven en persoonlijke gegevens te beschermen.

De nieuwste versie van Firefox voor Android is nu ook beschikbaar op andere toestellen: degene die uitgerust zijn met de ARMv6-processor. We gaan de technische toer niet opgaan... In 't kort: het betreft onder andere de LG Optimus One, de HTC Wildfire S en de ZTE R750. Gebruikers van toestellen van Sony, Samsung, HTC en de rest moeten zich geen zorgen maken: Firefox is overal beschikbaar, ook op oudere toestellen!

Wat is de grote nieuwigheid van de versie die op 19 februari verscheen? Themes waarmee je vanaf nu het uiterlijk van de browser kan veranderen. Hier vind je de volledige verzameling. Kies je favoriete!

Tags

Found this useful? Share with

Simon VAN CAUTEREN
Gamer et photographe, le partage est dans sa nature de Digital Native biberonné aux Likes et aux Retweets.