Menu
Blog

Fotoapps voor je Huawei P10 (Lite)

Tech

De Huawei P10 en P10 Lite stelen deze lente de show en ze liggen op je te wachten in alle Orange Shops.
Met de volgende 5 fotoapps haal je meer uit hun capaciteit op fotogebied.
En als je een andere Android-smartphone gebruikt, profiteer je evengoed van deze apps.

19.04.2017 Cédric Godart

Pixlr
Een app voor geavanceerde fotobewerking waarmee je je beelden opleukt vóór je ze deelt of print. Met Pixlr verwijder je rode ogen, maak je collages en voeg je talrijke effecten toe (die vaak origineler zijn dan op Instagram).

Snapseed
Verwar Snapchat niet met Snapseed. Deze laatste fotoapp, die door Google werd binnengerijfd, zit vol retoucheertrucjes en mogelijkheden om te filteren en te optimaliseren.
Beginners kunnen er onmiddellijk mee aan de slag, maar wie dieper graaft, vindt ook opties die op professionele pakketten niet zouden misstaan.

Adobe Photoshop Fix
Elke fotograaf met een greintje zelfrespect heeft Photoshop behoorlijk goed in de vingers zitten. Dit is immers hét bewerkingspakket. Met de versie voor jan-en-alleman - Adobe Photoshop Fix – retoucheer en restaureer je gratis, gemakkelijk én efficiënt beelden op je P10 of P10 Lite. Een pc heb je daarvoor niet nodig. Ook voor tablets is deze app beschikbaar

Vignette
Gebruik meer dan 70 personaliseerbare filters en 50 verschillende omlijstingen om heel diverse foto-effecten te creëren, waaronder LOMO/vintage.
Vignette is tegelijk ook een uitgebreide app om foto’s te nemen, met een digitale zoom tot 21x, een time-lapse optie en de mogelijkheid om een Bluetooth-ontspanner te gebruiker.

Opslaan met Orange Cloud, delen met Comet
Met Orange Cloud maak je automatisch een back-up van al je foto’s op elk mobiel apparaat. Zo hou je onder andere meer opslagruimte op je P10 over. Je kan er alle formaten van fotobestanden in kwijt: JPG, TIFF en zelfs RAW. Vervolgens gebruik je de app Comet om al je foto’s van een bepaald evenement in één album te groeperen. Perfect om foto’s te delen van een leuk feestje of uitstapje met familie of vrienden.
Je foto’s worden automatisch bewaard in je Orange Cloud.
Handig, toch?

Onze test van de Huawei P10

Found this useful? Share with

Cedric Godart
30-something, geobsedeerd door zowel spinning als het opsporen van alle mobile nieuwtjes op elk uur van de dag.