Menu

esports: we verwachten je op de GameForce Masters

Orange zorgt voor de joy in joystick. Kom op 13 en 14 oktober naar de GameForce Masters en ontdek de nieuwste hype van het moment: esports.

02.10.2018
Door Céline R

GameForce Masters is het eerste toernooi in zijn genre in de Benelux. Op GameForce 2018, de grootste gamebeurs van het land, nemen de beste gamers uit de Benelux het tegen elkaar op in een razend spannende competitie. De beurs vindt plaats in Mechelen.

Honderden gamers zullen er onder elkaar uitmaken wie de beste is in populaire games zoals: League of Legends, Counter-Strike, Hearthstone en Rocket League.

Simon Vercauteren, Social Media Expert voor esports bij Orange, weet met zijn enthousiasme geen blijf: "Wie zich wil meten met de beste gamers uit de Benelux of wil tonen uit welk hout hij/zij gesneden is, kan zich geen beter podium voorstellen." De eindronde wordt gespeeld in de Orange eSports Arena op 13 en 14 oktober in de Nekkerhal in Mechelen. De prijzenpot is niet van de poes: 25.000 euro voor deze editie. Klik hier voor meer info.

GameForce 2018 is een weekend lang the place to be voor iedereen die zich interesseert voor AAA games en indiepareltjes. Kom daarnaast kennismaken met de wereld van VR, AR, cosplay of trakteer jezelf op een leuk T-shirt of petje, een nieuwe game of de nieuwste technologieën.

Reserveer snel jouw tickets online, vanaf 18 euro. De Ultra VIP-tickets zijn helaas al de deur uit.

Hoe Orange je warm zal maken voor esports