Menu

Terug naar school: de beste smartphones en herlaadkaarten

Een smartphone en een herlaadkaart met zo veel mogelijk data. Meer heeft je kind echt niet nodig.
Kies dus de formule die het best bij jullie past en blijf in contact tegen een klein prijsje.

12.08.2019
Door Simon V

Een smartphone kiezen voor je kind? Er zijn makkelijkere dingen. Is je kind iemand die zorg draagt voor zijn spullen? Of eerder een harde werker of een vechtersbaasje? Is hij of zij onhandig, eigenwijs, sportief of onbezonnen?

Los van je budget, het gedrag en de verwachtingen van je kind is er ongetwijfeld een smartphone op jullie maat.

Want met een smartphone kunnen jullie elkaar makkelijk bereiken, via berichtjes of gewoon met een belletje. Zo ben je altijd en overal gerust.

Wil je geen verrassingen op het einde van de maand? Neem dan geen risico's en kies voor een herlaadkaart. Zo kan je kind niet boven de limiet gaan die jij hebt ingesteld.

Wat is een goede eerste smartphone voor een kind?

De budgetvriendelijke optie: de Orange Dive 72 voor 49,99 €

Dit is de ideale eerste smartphone. De Orange Dive 72 past binnen ieders budget. Hij heeft een 5-inchscherm, een 13-megapixelcamera en 4G. Dankzij het Android-besturingssysteem kan je kind ál zijn favoriete apps installeren.

 Ga naar onze e-shop om de Orange Dive 72 te bestellen.

De beste optie prijs/kwaliteit: de Samsung Galaxy A10 voor 149,99 €

Ga je over naar een hogere klas? Prima, maar dan hoort daar een grotere smartphone bij. De Galaxy A10 is groot (6,2 inch) en is uitgerust met een 13-megapixelcamera. Met zijn batterij van 3.400 mAh houdt dit model het een hele dag uit, zelfs na schooltijd. Bovendien kies je zelf de kleur: zwart of blauw.

▶ Bestel de Samsung Galaxy A10 in onze e-shop. De levering is gratis en snel, zelfs op zaterdag.

De beste optie voor filmliefhebbers: de Sony Xperia 10 voor 299,99 €

Dit is qua design de origineelste, met een 6-inchscherm in beeldverhouding 21:9. Het bioscoopgevoel krijg je er gratis bij. Zijn andere troeven? Geluid met hoge resolutie, video's opnemen in 21:9 en een dualcamera (13 MP + 5 MP). Nog meer weten? Check dan zeker onze review.

▶  De Sony Xperia 10 is beschikbaar in onze e-shop.

Je goesting niet helemaal gevonden? Vul dan je criteria in op onze e-shop en ontdek nog meer interessante smartphones. Of spring binnen in een Orange-shop in de buurt en beslis samen.

De ideale herlaadkaart voor je kind: Tempo Giga

Tempo Giga bestaat in 3 varianten, afhankelijk van het herlaadbedrag dat je kiest.

 

Data

Sms’jes

Belminuten

10 €

750 MB

500

33

15 €

4 GB

4000

50

20 €

5 GB

500

66


Check zeker onze Tempo Giga-pagina voor meer details.

Belwaarde die vervalt? Dat zit scheef!

Maar dat trekken we ook recht. Want je kan nu je belwaarde omzetten in data. Met de Flash Giga Boost-promo krijg je voor 2 €, 1 GB die 24 uur geldig is. Je activeert deze optie gewoon in de My Orange-app.

Ondertussen leert je oogappel ook met geld omgaan: hij/zij kan zijn belwaarde sparen om zo meer data te kopen. Zonder dat hij of zij je om extra zakgeld moet vragen om te herladen. Jij bepaalt het bedrag en je zoon of dochter probeert zo veel mogelijk te sparen. Want ook dat moet je leren, toch?

Nog één tip. De kaart blijft 1 jaar geldig, ook als er geen belwaarde meer op staat. Je kan dus zelf altijd je zoon of dochter bellen, ook al staat er geen rooie cent meer op de kaart.