Menu
Blog

Een vreemde taal leren met de iPad

Tot uw dienst

De volledige online taalcursussen van Babbel.com zijn voortaan in een splinternieuwe iPad-applicatie beschikbaar. Bovendien is het niet eens duur!

22.02.2013 Andy Van Schil

De Babbel-applicatie bestaat al voor de iPhone, de iPad en Android. De nieuwste versie voor de iPad beschikt nu over enkele serieuze pluspunten voor gebruikers die op zoek zijn naar Engelse, Duitse of Spaanse lessen. De vorige versie was enkel beperkt tot het leren van woordenschat. De nieuwe versie gaat een stapje verder: in functie van je niveau (beginneling of gevorderd) leer je de taal met grammatica, woordenlijsten, testen en cursussen rond bepaalde thema’s.

Met deze app heb je net een leraar in je tablet: hij onthoudt welke woorden je geleerd hebt en houdt je vooruitgang bij. Daarnaast is de app ook met de website gesynchroniseerd. Hoe verbetert hij je fouten? Dankzij een herkenningssysteem.

Vergeleken met privélessen is het abonnement echt niet duur. Vanaf 5,55 euro per maand (33,30 euro per halfjaar) leer je Engels, Spaans, Italiaans, Portugees, Turks, Zweeds, Duits, Frans, Indonesisch of Pools.

Hier vind je meer informatie.

Tags

Found this useful? Share with

Andy Van Schil