Een tweede simkaart voor een tweede apparaat

Orange maakt het mogelijk om het internet van je mobiele bundel over meerdere apparaten te delen. Wij leggen je uit waarom dat nuttig kan zijn.

08.02.2020
Door Céline R

Heb je een 4G-tablet of een laptop met een simkaartlezer? Heeft de constructeur van je splinternieuwe auto een sleuf voor een simkaart voorzien? Dan hoef je geen nieuw abonnement aan te vragen bij Orange. Je kan gewoon je databundel delen over je verschillende apparaten dankzij de Surf Extra Card. Met Extra Card koppel je een tweede simkaart aan je abonnement. Wat dat juist betekent? Als je bijvoorbeeld een Go Intense-abonnement hebt met 15 GB per maand, wordt dat volume verdeeld over je telefoon en je tweede kaart.

Een echte simkaart... al kan je er niet mee bellen

De simkaart wordt automatisch gekoppeld aan je Orange-abonnement, maar je kan er niet mee bellen. De kaart dient om je te verbinden het netwerk van Orange (4G of 3G) en te surfen. Je kan je Extra Card kopen in een Orange-shop.

Wat kost zo'n tweede simkaart?

Deze optie kost 3 € per maand en is beschikbaar voor al onze mobiele abonnees. Geïnteresseerd? Ga dan snel naar je dichtstbijzijnde Orange-shop.

Wat als ik een Zen-abonnement of een herlaadkaart heb?

De Surf Extra Card is niet compatibel met een Zen-abonnement of herlaadkaart. 

Wat als ik mijn bundel overschrijd?

Je kan zoveel extra volume aankopen als je nodig hebt in de My Orange-app, in je Klantenzone of door te bellen naar het nummer #123#. Voor 500 MB betaal je 5 €.

En wat als ik op vakantie vertrek?

Geen probleem. In de Europese Unie neem je je databundel overal gratis met je mee, onder dezelfde voorwaarden als in België. Buiten Europa moet je wel packs aankopen. Wanneer je buiten Europa reist, raden we je aan om wifi te gebruiken.

Ik wil nog meer info over de Surf Extra Card