Menu
Blog

Een splinternieuwe internetformule voor thuis

Tech

Soms heb je thuis alleen internet nodig en heb je geen boodschap aan tv. Het 4G-netwerk van Orange is intussen zo performant geworden dat we Easy Internet @Home voor je hebben aangepast door de daluren uit te breiden. Die beginnen voortaan vanaf 18 uur en duren heel het weekend. Je zal helemaal weg zijn van onze aangepaste formule.

27.12.2019 Cédric Godart

Surf overal dankzij de nieuwe Flybox

Voor mensen die digitale televisie en kabelinternet willen combineren, stelt Orange Love voor. Heb je geen tv nodig? Gebruik je het internet met mate? Pendel je voortdurend tussen je appartement en je kot of je tweede verblijf? En wil je een plug-and-playoplossing?
Dan is Flybox je op het lijf geschreven!
Bovendien haalt 4G tegenwoordig zulke hoge snelheden dat de technologie moeiteloos een internetkabel vervangt. Dankzij een modem en simkaart surf je thuis op het mobiele netwerk van Orange.
Je gebruik evolueert, dat beseffen we goed. Je hebt steeds meer data nodig. Daarom hebben we de formule helemaal opnieuw uitgevonden en stellen we je een gloednieuwe Flybox voor. Die is klaar voor 4G+ en haalt nog hogere snelheden op het netwerk.

Wat krijg je met het nieuwe Flybox?

Orange breidde de daluren uit van 18 tot 6 uur, waar dat vroeger van middernacht tot 6 uur was. Ook het weekend wordt gezien als daluren. En het beste is, je hoeft er niet extra voor te betalen. Voor 20 euro krijg je 150 GB (meer bepaald 50 GB voor overdag en 100 GB voor 's avonds en tijdens het weekend). Heb je niet zoveel nodig? Kies dan voor de formule van 15 euro, waarmee je 15 GB krijgt die je gebruikt wanneer je wil.
Onze blogger Cédric probeerde Easy Internet @Home uit. Lees onze blogpost om te weten wat hij ervan vindt.

Bestel nu je Easy Internet @Home-abonnement.

Found this useful? Share with

Cedric Godart
30-something, geobsedeerd door zowel spinning als het opsporen van alle mobile nieuwtjes op elk uur van de dag.