Menu
Blog

Een helpende hand in het huishouden?

Tot uw dienst

Een huishoudelijke hulp vinden in een telefoongids of via-via? Stop! Nu bestaan er ook sites en apps die je in contact brengen met betrouwbare ondernemers. Deze vier apps en sites kan je bekijken op je computer of op je telefoon.

23.03.2018 Céline Roman

1. ListMinut
Dit is de volledigste en meest ambitieuze site. Ze telt al meer dan 5000 dienstverleners die door het team van de website werden geselecteerd. Dat gaat van klussers over dierenuitlaters tot huishoudelijke hulpen. Het principe? Jij plaatst een aanvraag op de website en de dienstverleners (van wie jij kan zien hoe ze eerder werden beoordeeld) reageren erop. Aanvaard je het aanbod? Dan brengt de website jullie met elkaar in contact. ListMinut is een van de eerste erkende platformen binnen de deeleconomie.

2. Homeyz
Homeyz is een mobiele applicatie en een website waarmee je in je buurt huis-, tuin- en klushulp vindt. Die dienstverleners worden 'homeys' genoemd. Zij bieden hun diensten aan en krijgen daarvoor een beoordeling, die alle gebruikers kunnen zien.

3. FlavR
Authentieke én betaalbare maaltijden, bereid met de meest kwalitatieve en verse ingrediënten door lokale chefs uit de buurt. Iedere chef heeft zijn of haar eigen verhaal, en elke dag opnieuw kan je er terecht voor een lekkere maaltijd.

4. Klaariskees
Op klaariskees vind je snel en eenvoudig de geschikte klusser. Je kan een zoekopdracht uitvoeren en de klussers via ons gebruiksvriendelijke berichtensysteem contacteren, of je kan een klus plaatsen, waarop klussers jou kunnen contacteren. Al onze klussers werken legaal en zijn verzekerd.

Tags

Found this useful? Share with

Céline Roman
Dol op sms’en en smileys. Smoor op shoppen en lekker eten. Gek op joggen en apps.