Menu

Een gedeelde gezinsagenda

Tussen werk, school en hobby's door valt het niet altijd mee om als gezin ook nog dingen samen te doen. Maak een gedeelde agenda, en alles gaat beter!

24.07.2018
Door Céline R

FamilyWall: de assistent voor jouw gezin

FamilyWall is beschikbaar op Mac, pc, iPhone, iPad en Android. Schep orde in je gezinsleven en houd je andere gezinsleden op de hoogte van je plannen. Synchroniseer de agenda met je telefoon, tablet en zelfs agenda van het werk om conflicten met het werk te vermijden. Je vindt er alles: lessen, huishoudelijke taken en... zelfs foto's als aandenken. Alles is gratis in de basisversie tot 100 MB. Daarboven moet je een abonnement nemen, afhankelijk van je behoeften. Ontdek er alles over op www.familywall.com.

Nee? Dan is er nog altijd Doodle

Ouders kennen het wel. Ze gebruiken Doodle op het werk en soms ook omdat ze bijvoorbeeld een barbecue willen organiseren en ze willen weten wie wanneer beschikbaar is (een vrije datum vinden kan een hele uitdaging zijn!). Alleen is Doodle ook een agenda die je met het hele gezin kan delen, want iedereen kan items toevoegen via de site of de mobiele app (iPhone, Android). De links vind je hier.

Hebben alle gezinsleden een iPhone? Dan is er iCloud!

Als ieder gezinslid een iPhone heeft, is er echt niets zo makkelijk als een gedeelde agenda. Mama of papa kunnen Delen met gezin activeren in hun iCloud. Seconden later verschijnt er automatisch een agenda die de naam Gezin draagt. Je kan de agenda raadplegen of bijwerken en iedereen ziet de aanpassingen of toevoegingen in real time verschijnen. De verantwoordelijke van het gezin ontvangt een melding zodra een item wordt toegevoegd of verwijderd. Alle gezinsleden worden automatisch toegevoegd aan de gezinsagenda.

By the way, als je bij Orange alle abonnementen van het gezin op dezelfde factuur groepeert, krijg je van ons Circle. Met Circle bel je mekaar zoveel je wil, zelfs als een gezinslid geen belwaarde meer op zijn kaart heeft staan.