Menu
Blog

Nieuw bij Love Trio: Eclips TV met programma’s voor 50-plussers

Fun

50-plussers saai en oubollig? Think again! Vijftig is het nieuwe twintig. Daarom verdient deze generatie een eigen zender: Eclips TV. Goed nieuws, dit tv-kanaal is vanaf nu beschikbaar in ons Love Trio-pack. Wedden dat zelfs millennials stiekem zullen kijken?

13.08.2019 Simon VAN CAUTEREN

Dat maken ze toch niet meer, hé …

Eclips trekt volop de kaart van nostalgie en sentiment. Haal die zakdoeken dus al maar boven – snif. VRT-klassiekers als ‘Wij, Heren van Zichem’, ‘Kapitein Zeppos’ en ‘De Kat’, stuk voor stuk echte cultseries, kun je herbekijken op Eclips TV. En geloof ons, je kleeft nog steeds aan het scherm wanneer ‘de Witte’ straffe toeren uithaalt!

Nóg een portie drama nodig?

Heb je niet genoeg aan de 5.200 uur aan beeldmateriaal uit het rijke VRT-archief? Dan doet Eclips er deze zomer nog een schepje bovenop met de Amerikaanse soaps 'The Bold and the Beautiful' en ‘Days of our Lives’.

Het leuke aan beide series? Al heb je in jaren geen aflevering meer gezien, je bent meteen weer mee. Niet verschieten, Ridge Forrestor – dé ster uit ‘de Bold’ – werd zeven jaar geleden al uit de reeks geflikkerd.

Ok, vertel mij alles over Love Trio

Niet allemaal uit de oude doos

Herkauwen ze bij Eclips dan gewoon alles? Helemaal niet! Eigen producties als ‘Uw verhaal’, ‘Eclips op stap’ en ‘Eclips en vrienden’ vertellen je meer over de actualiteit in de zorgsector. En moesten de uitzendingen je zó boeien dat je aan je tv gekluisterd zit, dan herinnert ‘In beweging’ je eraan om even op te staan. Hup met die beentjes!

Weer wat geld uitgespaard

Een tijdje geleden nam Eclips ook alle uitzendingen van tv-zender Evenaar over. En je weet wat dat betekent: prachtige documentaires over verre bestemmingen. Zo, die reis voor deze zomer hoef je ook niet meer te boeken!

▶ Wil je ook genieten van de programma’s op Eclips? Ontdek de zender dan gratis in ons Love Trio-pack.

Ok, vertel mij alles over Love Trio

Tags

Found this useful? Share with

Simon VAN CAUTEREN
Gamer et photographe, le partage est dans sa nature de Digital Native biberonné aux Likes et aux Retweets.