Menu

Voel je veilig thuis met Point Smart Home Alarm

Wil je graag je huis beveiligen zonder een groot en duur alarmsysteem te kopen? Wil je een draadloos alarm dat je supermakkelijk zelf kan installeren? Dan is Point de ideale oplossing voor jou!

22.08.2019
Door Simon V

Wat is Point Smart Home Alarm?

Point Smart Home is een all-in-one huisalarm. dat constant de veiligheid en de staat van je woning bewaakt en registreert:

 • Beweging? Check!
 • Temperatuur? Check!
 • Geluid? Check !
 • Vochtigheid? Check!
 • Luchtdruk? Check!
 • Schimmeldetectie? Check!

Point-app

Het kleine maar praktische apparaat is verbonden met een app (beschikbaar voor iOS en Android). Je kan dus altijd checken of alles nog in orde is thuis. Als er iets mis is, krijg je direct een melding op je smartphone. Zo ben je altijd en overal gerust.

Welke functies zijn er?

Je kan je eigen temperatuur-, geluids-, vochtigheid- en luchtdrukdrempels instellen. Point zal deze voor jou tracken en bij ongewone schommelingen brengt  de Point-app je direct op de hoogte.

Point kan ook het geluid van andere alarmen in je huis detecteren en herkennen. Als je dus weg bent en je rook- of CO2-detector gaat af, dan wordt je onmiddellijk gewaarschuwd via de app.

Het toestel heeft ook een nachtlamp, deze gaat ‘s nachts aan als je onder de Point wandelt. Je kan via de app zelf bepalen tijdens welke uren deze functie actief is.

Point werkt met een oplaadbare batterij die ongeveer 4-6 maanden meegaat. Opladen doe je via de meegeleverde USB-C-kabel en duurt maar 5 uur. Na het opladen is het apparaat direct klaar voor gebruik..

Hoe werkt Point?

Wanneer je je huis verlaat, activeer je het alarmsysteem gewoon via een knop in de app. Daarna heb je 45 seconden om rustig buiten te stappen. Gedaan dus met pincodes onthouden en je huis uit te sprinten om het alarm niet te laten afgaan.

Als een inbreker wordt gedetecteerd, beginnen de rode led-lampjes te knipperen en gaat het alarm af. De sirene heeft een volume van 90 dB (te vergelijken met het geluid van een motorfiets). Zo worden inbrekers weggejaagd. Zelf krijg je ook meteen een melding op je smartphone via de Point-app. Zo ben je direct op de hoogte, waar je ook bent. 

Point Smart Home geeft je ook de mogelijkheid om je eigen netwerk van familie en vrienden te maken. Wanneer jij of je familieleden bij een alarmsignaal niet binnen de 45 seconden de Point-app opent, kan Point het signaal ook doorgeven aan mensen uit je netwerk. Zo is je huis altijd beveiligd.

Makkelijke installatie

Installatie plafond

Installeren is kinderspel. Je volgt gewoon deze drie simpele stappen:

 1. Laad het apparaat op
 2. Download de Point-app in de App Store of op Google Play
 3. Plak of schroef de magnetische montageplaat aan het plafond en hang het Point-alarmsysteem eraan.

En hop, in minder dan vijf minuten is je Point klaar voor gebruik.

Tips voor optimaal gebruik

 • Installeer je Point aan het plafond of tegen een muur op schouderhoogte
 • Plaats één Point-huisalarm per 50 m²

Wat heb je nodig?

Om Point te kunnen gebruiken, heb je maar drie dingen nodig:

 1. Een internetverbinding met wifi
 2. Een iOS of Android-smartphone
 3. Een lader met USB-aansluiting (de USB-C-kabel word meegeleverd)

  Wil je je veiligheid thuis optimaliseren op een goedkope en gemakkelijke manier? Ga dan naar onze e-shop en haal je Smart Home-alarmsysteem in huis voor maar 129,99 € !