Menu
Blog

Deel je foto's op Flickr

Tot uw dienst

Flickr is een website waar gebruikers foto’s kunnen delen en bewaren. Echt iets voor fotoliefhebbers. En voor smartphones.

18.04.2013 Andy Van Schil

De website werd onlangs overgenomen door Yahoo! en beschikt over een kleine, maar mooie collectie mobiele applicaties. Bovendien kan de website m.flickr.com bekeken worden van op ieder mobiel toestel, zelfs van op de oude modellen.

Eind december 2012 kondigden we al de komst van de Flickr app aan. De mooi vormgegeven gratis app is beschikbaar voor iPhone en Androidtoestellen en leunt qua design sterk aan bij Instagram.

De applicatie is er ook in een versie voor Windows Phone. Deze versie is compatibel met de nieuwste modellen die op Windows Phone 8 draaien. In tegenstelling tot iPhone en Androidtoestellen is het bij Windows Phone-toestellen niet mogelijk om filters aan foto’s toe te voegen.

Ten slotte is “Share on Flickr” een echte aanrader voor de splinternieuwe BlackBerry Z10 (en binnenkort de BlackBerry Q10). Share on Flickr is een lichte en kleine, maar leuke app die bovendien gratis is. Aan deze app werd een optie toegevoegd om foto’s te delen op FlickR (en op Facebook en Twitter of via MMS of e-mail).

Wil je nog meer? De App Garden van FlickR geeft je een mooi overzicht van beschikbare apps voor computer, tablet en gsm.

Tags

Found this useful? Share with

Andy Van Schil