Menu
Blog

In de volgende newsletter : gadgets om je gezondheid in het oog te houden!

Tech

Wat is er nu belangrijker dan je gezondheid? Niets toch? En nu we leven in een altijd-en-overal-online wereld nemen de mogelijkheden om je conditie op te volgen toe.

15.02.2013 Simon VAN CAUTEREN

Hou je gezondheid zelf in de gaten

Tegenwoordig liggen er heel wat gadgets zoals slimme weegschalen in de winkel. Deze slimme producten verzamelen een reeks gegevens die automatisch naar je online account worden verstuurd. Zo wordt je gewicht en vetpercentage bijgehouden en kan jij makkelijk je statistieken bekijken!
En van gewicht gesproken, ken je de HAPIfork al? Dit elektronische vork was dit jaar bijzonder populair op de technologiebeurs CES. Omdat verschillende studies aantonen dat je maag pas na 20 minuten aangeeft dat je genoeg hebt gegeten helpt dit vork je om minder snel te eten, met als gevolg dat je zo ga je je vanzelf minder teveel eten. En uiteraard wordt alle data ook online geanalyseerd en krijg je advies om je eetgewoontes verder te gaan verbeteren.

Smartphone nuttig voor de geneeskunde

Naast deze gadgets onstaan er ook steeds meer geavanceerde technologieën die de geneeskunde een stap vooruit helpen. En het gaat verder dan gewone applicaties... Binnenkort kan je dokter je hartslag, je bloedglucose, bloeddruk, etc. meten met een gsm uitgerust met speciale sensoren.
En dat is verre van alles! Wil je meer weten? Ontdek dan nog meer mogelijkheden om je gezondheid op te volgen en analyseren in onze volgende Hello nieuwsbrief. Je leert er ook hoe je een Facebookprofiel aanmaakt voor je huisdier of hoe je je huis kan bewaken zonder je budget te doen exploderen.

Ben je nog niet ingeschreven op de Hello nieuwsbrief? Klik op de link in je Klantenzone.

Met deze schoenen loop je op wolken

Tags

Found this useful? Share with

Simon VAN CAUTEREN
Gamer et photographe, le partage est dans sa nature de Digital Native biberonné aux Likes et aux Retweets.