Menu
Blog

De verschillende gezichten van Tom Waes

Fun

De laatste aflevering van ‘Reizen Waes: Europa’ is nog maar net achter de rug en het is alweer reikhalzend uitkijken naar het volgende tv-programma van Tom Waes. De afgelopen jaren zagen we hem straffe toeren uithalen in ‘Tomtesterom’, nam hij het op tegen Koen Wauters in ‘Wauters vs. Waes’ én werd hij de Slimste Mens ter Wereld. Van schlagerzanger tot schansspringer: wil de echte Tom Waes nu opstaan?

04.03.2019 Simon VAN CAUTEREN

Kan Tom Waes werkelijk alles?

Niets kon voorspellen dat Waes zo op handen zou worden gedragen door de Vlaamse televisiekijker. Als rebellerende puber was hij bijvoorbeeld allesbehalve een uitblinker op school. Na zijn opstandige jeugd probeerde hij de meest uiteenlopende beroepen uit. Tom werd professioneel duiker, cafébaas en stond zelfs zijn mannetje als portier van een discotheek. Maar het was pas als tv-maker dat hij echt zijn geluk vond. Sindsdien heeft hij niet stilgezeten en zagen we hem op bijna iedere zender. Het lijkt wel alsof elk tv-programma met Tom Waes garant staat voor een overdonderd succes. Toms doorzettingsvermogen is dan ook legendarisch. Dacht je dat we nu wel alles van hem gezien hebben? Dan heb je het mis! Vanaf volgende week speelt hij namelijk zijn eerst hoofdrol in de nieuwe Eén-reeks ‘Undercover’.

Tom Waes in zijn eerste hoofdrol

Undercover’ belooft een ultraspannende politiereeks te worden die je meeneemt naar de donkere wereld van de drugshandel. Agent Bob Lemmens, gespeeld door Tom Waes, probeert samen met zijn Nederlandse collega Kim De Rooij, vertolkt door de Nederlandse Anna Drijver, een moordzuchtige xtc-dealer te klissen. En dat verloopt niet zonder slag of stoot. Wat mag je verwachten? Spanning, sensatie en een stevige portie actie!

Ga de uitdaging aan met Tom

Heb je na ‘Undercover’ nog niet genoeg van Tom Waes? Dan word je in het voorjaar opnieuw op je wenken bediend tijdens ‘Kamp Waes’. In dit experiment laat Waes gewone burgers proeven van de loodzware opleiding bij de Special Forces, de elite-eenheid van het Belgische leger. Denk jij dat je deze uitdaging aankunt? Het is nog niet te laat om je in te schrijven!

Found this useful? Share with

Simon VAN CAUTEREN
Gamer et photographe, le partage est dans sa nature de Digital Native biberonné aux Likes et aux Retweets.