Menu
Blog

In de toekomst bel je voordeliger naar Marokko

Tot uw dienst

Dankzij de nieuwe optie 180 min. naar Orange Marokko wordt bellen naar Marokko minder duur voor onze prepaidklanten. Je zal een flinke som geld besparen. Wij vertellen je er alles over.

24.10.2017 Céline Roman

Wat is 180 min. naar Orange Marokko?

Dat is een optie waarmee onze prepaidklanten (de klanten met een herlaadkaart) supervoordelig kunnen bellen naar Orange Marokko-nummers.

Hoeveel bespaar je zo?

Voor 5 euro per maand krijg je 180 belminuten naar Orange-nummers in Marokko. Voor wie dol is op cijfers: je betaalt amper 3 cent per minuut (zonder extra verbindingskosten). Dat is 12 keer minder dan bij Lyca Mobile, bijvoorbeeld!

Naar welke nummers kan je precies bellen?

Naar alle Orange Marokko-nummers die beginnen met 212XXX. Een overzicht van alle kengetallen vind je op deze webpagina. Indien het kengetal van je correspondent er niet tussen staat, wordt het gebruikelijke tarief naar Marokko aangerekend.

Hoe activeer je de optie?

Met de code #123*44# en binnenkort via de My Orange-app. Zodra de optie is besteld, houden we 5 euro van je bundel af en kan je beginnen te bellen. Staat er maar 5 euro meer op je kaart? Geen probleem, de optie wordt toch geactiveerd.

Ontdek de internationale tarieven

 

Tags

Found this useful? Share with

Céline Roman
Dol op sms’en en smileys. Smoor op shoppen en lekker eten. Gek op joggen en apps.