Menu
Blog

De resultaten van het onderzoek van het BIPT zijn gekend.

Tot uw dienst

Love van Orange is vandaag het voordeligste telecomabonnement op de markt. Zo trots zijn we zelden geweest ... Het BIPT publiceerde de resultaten van haar laatste onderzoek waarin het de telecomtarieven in België vergeleek. Love van Orange (mobiele telefonie + tv + internet) kwam als overtuigende winnaar uit de bus. Wij vertellen je er alles over.

11.01.2023 Céline Roman

Wat is het BIPT in feite?

Het BIPT heet voluit het Belgisch Instituut voor Postdiensten en Telecommunicatie. Deze federale administratie werd in 1991 opgericht met als doel:

  • de markt van de elektronische communicatie te reguleren door de concurrentie te bevorderen en de consument te beschermen;
  • de postmarkt te reguleren door toe te zien op de tarieven en de kwaliteit van de dienst van bpost;
  • het elektromagnetische spectrum van de radiofrequenties te beheren door o.a. een zo doeltreffend mogelijk gebruik van de radiofrequenties te bevorderen;
  • de media in Brussel-Hoofdstad te reguleren.
  • Wil je meer weten over de rol van het BIPT? Neem een kijkje op hun website.

Inhoud van het onderzoek

Het BIPT voerde dit onderzoek uit in september 2020. Alle abonnementen, met of zonder aanbieding, die de operatoren in de tariefsimulator hadden gestopt, werden met elkaar vergeleken op www.bestetarief.be.
Voor het onderzoek werd uitgegaan van een normaal gebruikspatroon. De resultaten zijn gesorteerd op één criterium: de maandelijkse kostprijs (over een periode van 36 maanden).

Love met Go Extreme-abonnement voor maar 80 euro

Dit onderzoek bevestigt dat een gebruiker met een normaal en intensief gebruik nergens beter zit dan bij Orange: onze Love-abonnementen zijn nog altijd de meest voordelige all-ins (mobiele telefonie + tv + internet) op de Belgische markt.
Ons Love-abonnement tv + internet in combinatie met een mobiel Go Plus-, Go Intense-, Go Unlimited-abonnement kwam steevast als winnaar uit de bus.

Voor de combinatie Love - mobiel Go-abonnement leg je vandaag maar 80 euro op tafel.
Je krijgt elke maand:

  • toegang tot de beste zenders op tv;
  • toegang tot de app Orange TV om je favoriete programma's op te nemen en tv te kijken waar je maar wil;
  • onbeperkt en supersnel internet (tot 100 Mbps download).

Love-abonnement (mobiele telefonie + tv + internet) Orange

Ontdek ons Love-abonnement

Met Love zijn onze mobiele abonnementen nog interessanter!

Dankzij je Love-pack, krijg je een mooie korting op je mobiele-abonnementen. De ideale gelegenheid dus om te kiezen voor meer of onbeperkte data. 

Toon mij het Love abonnement Toon mij de concrete resultaten van het BIPT

Lees ook:

▶️ Ontdek de 8 gratis kinderzenders van Love: kijkplezier voor groot én klein
▶️ National Geographic in het tv-pakket van Orange: jouw dagelijkse portie ontspanning


Bron: 
Gebaseerd op een vergelijking van de gemiddelde maandelijkse kosten op een Triple-playbundel met internet, tv en een mobiel abonnement met gemiddeld gebruik (Orange, Love Trio Go Plus; Proximus, Flex (INT+TV) + Mobile Flex (5GB); Voo, TRIO RELAX NET+MOB+TV; Telenet, Basic Internet & TV met digibox + King); op een Triple-playbundel met internet, tv en een mobiel abonnement met intensief gebruik (Orange, Love Trio Go Intense; Proximus, Flex (INT+TV) + Mobile Flex (5GB); Voo, TRIO RELAX NET+MOB+TV; Telenet, Basic Internet & TV met digibox + Kong); op een Quadruple-playbundel met internet, tv, vaste lijn en een mobiel abonnement met gemiddeld gebruik (Orange, Love Trio Go Plus + Fixed Phone; Proximus, Flex (INT+TV+TEL) + Mobile Flex (5GB); Voo, QUATRO RELAX; Telenet, WIGO S 6GB); op een Quadruple-playbundel met internet, tv, vaste lijn en een mobiel abonnement met intensief gebruik (Orange, Love Trio Go Intense +Fixed Phone; Proximus, Flex (INT+TV+TEL) + Mobile Flex (5GB); Voo, QUATRO RELAX; Telenet, WIGO 15 GB) komt Orange uit de vergelijking als de voordeligste operator. Publicatie BIPT van november 2020: Nationale vergelijking van de tarieven voor telecommunicatiediensten in België [Tarieven toegepast op 11 september 2020]

Found this useful? Share with

Céline Roman
Dol op sms’en en smileys. Smoor op shoppen en lekker eten. Gek op joggen en apps.