De oplossing om zelfs op de camping internet te hebben

Tot uw dienst

De grote vakantie staat weer voor de deur en je weet wat dat betekent? Snel de camper volgooien en hop, de baan op. Maar ook al ben je een natuurmens en kan je geen nee zeggen tegen een aperitiefje onder het zeildoek of tijdens het petanquen, toch wil je ab-so-luut verbonden blijven. Orange heeft de oplossing.

17.05.2019
Door Céline R

Overal verbonden, zelfs op de camping

Vakantie is het ideale moment om de gsm weg te leggen en te genieten van je tijd met je gezinnetje. Maar soms kruipt het bloed waar het niet gaan kan en wil je je vrienden nog eens horen, foto's delen of het spannende slot van je favoriete serie bekijken.
Dan heb je verschillende opties:
- Gebruik de databundel bij je gsm-abonnement van Orange (ongeacht of je in België of Europa bent, je datagebruik is gratis).
- Gebruik de wifi van de camping, al kan de rekening vaak vrij hoog oplopen als je er meerdere weken per jaar doorbrengt. Met als bijkomend risico dat je ontgoocheld bent in de slechte kwaliteit van de verbinding op de uren dat heel de camping de wifi lijkt te gebruiken.
- Gebruik de Flybox van Orange die 4G omzet in wifi, met snelheden tot 225 Mbps.

De Flybox: ultrasnel en ultra-eenvoudig

Heb je een camper? Heb je een stopcontact? Heb je een goede 4G-dekking? (check je 4G-dekking) Wacht geen seconde langer en kies de Orange Flybox-formule die het best bij je past:
- 150 GB (50 GB op elk moment + 100 GB 's avonds en in het weekend) voor 20 euro per maand.
- 15 GB (op elk moment) voor 15 euro per maand.
Voor de modem betaal je amper 39 euro met een abonnement van 12 maanden.

Meer data nodig?

Je blijft nog wat langer of je bent compleet in de ban van een nieuwe serie? Het kan zijn dat je maandelijkse bundel is opgebruikt. Maar geen paniek: je blijft surfen aan een lagere snelheid van 256 kbps.
Of je kan natuurlijk kiezen om extra data toe te voegen:
- 5 GB voor 5 euro
- 10 GB voor 10 euro

Ontdek de Flybox van Orange