Menu

Data nodig? Schakel over op Tempo Giga

Er ligt belwaarde op je herlaadkaart te slapen en je weet niet wat ermee te doen? Tempo Giga maakt giga's van je minuten. En dat komt verdomd voordelig uit! Wij leggen je uit waarom.

22.05.2019
Door Céline R

Wat is Tempo Giga?

Geen prepaidformule is zo gul en makkelijk als Tempo Giga. Kies het bedrag waarvoor je wil herladen en je krijgt er een gigantische databonus voor in de plaats. Anders dan bij andere formules is de data niet beperkt tot die of die app. Je gebruikt je giga's zoals jij het wil.
Voor 15 € krijg je 4 GB en 4.000 sms'jes bonus boven op je belwaarde van 65 minuten en onbeperkt sms'en naar je Tempo Giga-vrienden als je een herlaadkaart koopt en/of online herlaadt. Meer data nodig?
Voor 20 € krijg je 5 GB en 5.000 sms'jes bonus boven op je belwaarde van 87 belminuten. De databonussen zijn 31 dagen geldig, de belwaarde blijft een jaar geldig.

Te veel minuten? Koop er data mee!

Het gebeurt vaker dan je wil. Je hebt nog wel belwaarde over, maar geen data meer. Met Tempo Giga gebruik je de belwaarde die je te veel hebt om er GB mee te kopen! Voor 2 € krijg je 1 GB (24 uur geldig) en voor 5 € krijg je 1,5 GB (7 dagen geldig). Met Flash Giga Boost kan het nog sterker als je let op hoeveel je belt (of als je belt via Messenger of WhatsApp!): je krijgt dan drie keer 1,5 GB en een bonus van 4 GB. Alles samen dus 8,5 GB, in één klap. Een datashot voor nog meer GB, dat kan alleen met Tempo Giga. Klik hier om alle details te kennen!
Fantastisch, toch? En dat is nog niet alles, want deze zomer pakken we uit met nog enkele nieuwtjes.

Ga je op reis? Relax, met Tempo Giga betaal je geen roaming in Europa

De tarieven van Tempo Giga zijn duidelijk en laten geen ruimte voor verrassingen: 23 cent per belminuut (met de huidige aanbieding voor nationale oproepen tot 15 juli), 10 cent per sms, 24 cent per mms en 50 cent per MB buiten de databundel. Geen stress als je op reis gaat of op Erasmus zit: je belwaarde en bonussen zijn ook geldig in roaming in Europa. De details van de tarieven staan op onze website.

Wat is het nut, concreet, van al die GB?

Dat is een heel goede vraag. We geven enkele heel eenvoudige voorbeeldjes.
Als je elke dag 1 uur op het internet of op sociale netwerken surft, verbruik je 600 MB per maand.

Als je elke dag 1 uur op YouTube surft of op Instagram Direct video's bekijkt, verbruik je gemiddeld 300 MB per maand.

Als je 1 uur Netflix kijkt in normale kwaliteit, verbruik je 250 MB. In HD kan dat al snel oplopen tot 1 GB. Regel de kwaliteit in de instellingen van de app.

Met Spotify, Apple Music of Deezer hangt ook alles af van de kwaliteit. Kleine tip: kies de beste kwaliteit in wifi en neem genoegen met matige kwaliteit via mobiel internet. Je verbruikt dan ongeveer 40 MB per uur dat je luistert (hoge kwaliteit = dubbel).

Ben je een online gamer of e-sporter? Per avond van 4 à 5 uur gamen verbruik je gemiddeld 50 MB. Voor Battlefield is dat bijvoorbeeld 10 MB per uur.

Skype, WhatsApp en TikTok zijn grote verbruikers: per uur video verbruik je ongeveer 100 MB.

Ontdek Tempo Giga