Menu
Blog

#BlijfThuisChillen met Henri PFR: gratis concert op 24 april

Thuis

Door het coronavirus kunnen we niet meer naar concerten van onze favoriete artiesten. Balen! Daarom organiseren we op vrijdag 24 april een gratis concert van Henri PFR. Helemaal online, natuurlijk. Wees erbij en misschien gooit hij jouw verzoeknummer mee in de mix!

21.04.2020 Simon VAN CAUTEREN

Mis jij het ook zo om op vrijdagavond uit je dak te gaan met vrienden? Wij alvast wel. Om ervoor te zorgen dat je ook nu je ding kan blijven doen, organiseren we vrijdag 24 april 2020 een exclusief optreden van Henri PFR. De Belgische top-DJ draait live vanuit zijn woonkamer en wij streamen het concert via ons platform.

En dat het een stevig feestje belooft te worden, kan je hier al zien!

Bovendien is ‘t helemaal gratis! Surf op vrijdag 24 april dus naar www.orangestayathome.be en laat je vanaf 17u30 gedurende 40 minuten volledig gaan. Laat Henri PFR via de live chat weten dat je erbij bent! Meteen ook je unieke kans om een verzoekje aan te vragen: en wie weet gooit Henri PFR jouw nummer mee in de mix!

Yes, daar wil ik bij zijn!

Rising star op wereldpodia

De Brusselse componist en DJ Henri PFR (1995) is een echte ‘rising star’ binnen de elektronische muziek.  Nadat zijn eerste mixtape Summer Memories internationaal doorbrak via z’n YouTube-kanaal, ging het hard voor de jonge Belg. 

Ondertussen speelde de jonge Belg al op grote podia van onder meer Tomorrowland, Tomorrowland Winter, Lollapalooza en Ultra Music Festival. Daarnaast won Henri PFR verschillende awards in binnen- en buitenland. Op z’n palmares prijken remixes voor internationale toppers zoals Robin Schulz, Lost Frequencies, Editors, en OMI.

Hoe ervaart Henri PFR de lockdown?

Ook Henri PFR blijft al meer dan een maand in zijn kot. Naar aanleiding van dit gratis concert vroegen we de Brusselse artiest hoe hij deze lockdown ervaart.

Ben je nu thuis iets aan het doen dat je nog nooit gedaan hebt?

Toen de lockdown van start ging, ben ik gitaar beginnen leren. Daarnaast neem ik tekenlessen en volg ik lessen Nederlands. Maar ik profiteer er vooral van om even uit te rusten en m’n vrienden op te bellen. Daarvoor heb ik jammergenoeg niet veel tijd als ik aan het touren ben.

Wat is je favoriete tijd van de dag?

De uren dat ik gitaar speel. Ik vind het enorm leuk om te merken hoe ik er elke dag een beetje beter in word – ik zie me nu al gitaar spelen in m’n volgende songs!

Wat mis je momenteel het meest?

De podia, zonder twijfel. Dat geeft mij echt een kick. En ik vind het heel moeilijk om niet te weten wanneer ik m’n fans terug ga kunnen zien.

Geen zorgen, Henri: op vrijdag 24 april 2020 gaan we massaal uit ons dak via www.orangestayathome.be!  

#BlijfThuisJeDingDoen. Met Orange.

Mis ook thuis niets van je favoriete artiesten. Met Go Intense profiteer je elke maand opnieuw van maar liefst 15 GB aan mobiel internet. Ideaal om live concerten te streamen als je gaat wandelen of joggen (en 1,5 meter afstand moet houden)! 

Bovendien profiteer je van een aantrekkelijke korting als je je Go Intense abonnement combineert met één of meerdere Go Intense of Go Unlimited abonnementen.

Ok, vertel me meer over Go Intense.

Op zoek naar een goede serie om na het concert van Henri PFR tot rust te komen? We hebben de beste Netflix series, films en docu’s voor jou verzameld in een handige blogpost!

Found this useful? Share with

Simon VAN CAUTEREN
Gamer et photographe, le partage est dans sa nature de Digital Native biberonné aux Likes et aux Retweets.