Menu
Blog

Connected devices : de BeeWi slimme lamp en weersensor getest!

Fun

02.12.2015 Andy Van Schil

Bij connected devices denken we meestal aan smartwatches of fitnessarmbandjes. Naast deze slimme accessoires bestaat er nog een heel gamma apparaten dat je met je smartphone bedient en die je leven een stuk makkelijker maken. Wij hebben er 2 voor jou getest.

De BeeWi gloeilamp

Met deze 7W lamp zet je meteen de juiste sfeer in huis. Héél makkelijk te installeren en geen geknoei met kabels. Simpleweg een lamp indraaien en een app downloaden.

Vanaf dat je de BeeWi Smartpad app gedownload hebt op je smartphone,  hoef je de lamp enkel nog maar te verbinden via Bluetooth.

Met de app bepaal je de lichtsterkte en pas je de kleur aan. Je lamp laten aanspringen op een bepaald uur? Geen probleem! Deze energiezuinige en superslimme lampen zorgen er ook nog eens voor dat je energierekening omlaag tuimelt.

De BeeWi weersensor

Deze weersensor werkt volgens hetzelfde principe als de gloeilamp. Je kan er de binnen- en buitentemperatuur mee meten en de vochtigheidsgraad. Een dagelijks weerbericht krijg je er gratis bij.

Bluetooth of WiFi

Je kan elk apparaat apart verbinden via Bluetooth. Heb je meerdere apparaten, dan kan je ze beheren met ‘Gateway’ en ze zo verbinden via internet of via je WiFi-netwerk

De gloeilamp en de weersensor zijn allebei te koop in onze @Mobistar-shops !

Found this useful? Share with

Andy Van Schil