Menu
Blog

Celebrity's die strippen op tv: binnenkort op TF1?

Fun

Celebrity's die helemaal uit de kleren willen gaan, live op tv. Zie je het al voor je? Binnenkort zie je het misschien écht op TF1, want onlangs kocht het productiehuis van Arthur de rechten van het Engelse programma.

05.04.2019 Céline Roman

Who Bares Wins

16 celebrity's die strippen op tv; dat is het idee achter Who Bares Wins – ook wel The Real Full Monty. De show werd in maart 2018 uitgezonden op de Engelse zender ITV, maar ook in Australië op Seven.
De show is een schot in de roos met een marktaandeel van 28,4 % voor de uitzending van de laatste aflevering, Ladies Night.
Tijdens de repetities die 7 dagen duren, worden 8 mannen en 8 vrouwen gevolgd door een cameraploeg.
Eens ze de choreografie onder de knie hebben, rapen ze al hun moed samen en gaan ze volledig uit de kleren voor een publiek van een honderdtal man. De show wordt uitgezonden in twee afleveringen van zo'n 90 minuten: in de eerste uitzending zien we de vrouwen aan het werk en in de tweede de mannen.

Waarom, vraag je? Achter dat voyeurisme en al die glitter en glamour gaat een nobel doel schuil: de kijkers bewustmaken van het belang van het vroegtijdig herkennen van borst- en prostaatkanker bij vrouwen en mannen.

Zal Arthur de show presenteren?

Hoewel de rechten van de show werden gekocht door het productiehuis van presentator en producer Arthur staat het momenteel nog niet vast of de Franse zender TF1 de Franse versie zal uitzenden, en of Arthur het programma aan elkaar zal praten. 
Bekijk een stukje van een stripact uit de originele Who Bares Wins

Ontdek Love

Found this useful? Share with

Céline Roman
Dol op sms’en en smileys. Smoor op shoppen en lekker eten. Gek op joggen en apps.