Menu
Blog

Boodschappen doen op Snap

Fun

Een nieuwe, gave functie zal het straks mogelijk maken om rechtstreeks in de app afgeleide producten te kopen. Wij leggen je uit hoe dat in z'n werk zal gaan.

23.03.2018 Céline Roman

Een mok van Snapchat? Een T-shirt met je laatste snap op? Hondenoren voor de verjaardag van oma? Een hoesje voor je telefoon met je Snapcode op, klaar om te scannen? Binnenkort kan je het allemaal kopen in de Snap Store.

Na de geruchten op Twitter openden we snel de applicatie (we hebben toch de laatste versie geïnstalleerd?!), maar we kwamen van een kale reis terug. Tien minuten later was onze frank gevallen. Zoals altijd met Snapchat, moet je een beetje klooien om te vinden waar de shop verscholen zit. Met succes! Dit moet je doen om toegang te krijgen tot de shop:
> Surf naar store.snapchat.com op een computer of tablet;
> Stuur die code een vriendschapsverzoek;
> Je krijgt het volgende bericht te zien: 'Snap Store – The one and only place to buy Snapchat stuff. Items may disappear, so snag what you like when you see it!'. In het Nederlands? 'Snap Store – De enige plaats waar je Snapchat-spullen kan kopen. Er kunnen items verdwijnen, dus spring direct op wat je leuk vindt!';
> Daarna volgt een kleine domper, want de store... is er nog niet in België (helaas pindakaas).

We belden meteen onze vrienden in de USA, die ons van antwoord dienden. In de Snap Store kan je sinds begin februari producten kopen, maar die producten veranderen regelmatig. Ze kunnen even snel verdwijnen als ze erop verschijnen. Je moet de winkel dus altijd in het oog houden (zodra die bij ons beschikbaar is uiteraard, want voorlopig is deze dienst voorbehouden aan Amerikaanse gebruikers die gedomicilieerd zijn in de VS en eigenaar zijn van een Amerikaanse bankkaart).

We zien al levendig voor ons hoe grote merken op deze functie zullen springen om exclusieve objecten te koop aan te bieden. Begin dus maar al te sparen. De functie zal in de komende maanden ook voor ons land beschikbaar zijn. Sommige Amerikaanse snappers hebben het al zwaar te pakken!

Tags

Found this useful? Share with

Céline Roman
Dol op sms’en en smileys. Smoor op shoppen en lekker eten. Gek op joggen en apps.