Blijf Thuis Je Ding Doen

Avondje stappen met vrienden. Je favoriete team zien winnen. Taart eten bij de grootouders. Afspreken na school. Sporten. Het zijn maar enkele dingen die we moeten missen door het coronavirus.

Thuisblijven is de beste oplossing, maar we snappen dat dat niet gemakkelijk is. Rondrennende kinderen, telewerken, eenzaamheid, verveling… het zijn uitdagende tijden. Daarom zien we het als onze missie om ervoor te zorgen dat je ook thuis je ding kan blijven doen!

21.04.2020
Door Simon V

De coronacrisis heeft België grondig door elkaar geschud. Of je nu alleenstaand of samenwonend bent, wel of geen kinderen hebt: ons dagelijkse leven ziet er drastisch anders uit. 

Om te vermijden dat je je gaat vervelen, overstresst raakt of contact verliest met je sociale kring hebben we #BlijfThuisJeDingDoen bedacht: een reeks events, challenges, artikels, tips en zoveel meer met maar één doel voor ogen. 

Ervoor zorgen dat je ook thuis je ding kan blijven doen.

Daarom…

#BlijfThuisChillen. Voel je door al dat thuiszitten de stress en verveling opborrelen?
Ontdek hier de perfecte tips om ook in tijden van corona te ontspannen. Door je helemaal zen  te maken of je te laten entertainen. We hebben onder meer posts over:

#BlijfThuisInContact. Ook vanuit je zetel kan je leuke dingen blijven doen met vrienden, kleinkinderen, grootouders, collega’s…kortom, iedereen die je graag ziet!

#BlijfThuisSporten. Aan je conditie werken vanuit de woonkamer? Challenge accepted! Train met ons mee of waag je aan een van onze sportieve uitdagingen. 

#BlijfThuisLeren. Leer een nieuwe skill! Thuisblijven is het perfecte moment om eindelijk te leren vloggen, dansen, zingen en zoveel meer. We helpen je graag op weg en dagen je uit in coole challenges.

#BlijfThuisSpelen. Ben jij een gamer? Doe mee aan ons esports-toernooi! Ook voor niet-gamers staan er heel wat coole spelletjes op het programma. Perfect om de verveling tegen te gaan en de stress even van je af te schudden.

Kortom, op ons kan je blijven rekenen! Hou deze pagina’s dus zeker in het oog: we hebben de komende weken heel wat in petto voor jong en oud.

Ja, ik wil nu thuis mijn ding doen!

Op zoek naar nuttige informatie over en rond het coronavirus? We’ve got your back met een blogpost boordevol advies, apps en handige telefoonnummers.