BlackBerry 10 binnenkort in België

Tech

Nog een beetje geduld en je kan binnenkort alle voordelen van het BlackBerry 10 systeem ontdekken in België – bij Mobistar – in de vorm van de Z10!

15.03.2013
Door Simon V

BlackBerry heeft aangekondigd dat het splinternieuwe besturingssysteem BlackBerry 10 en de eerste smartphone van zijn soort, de Z10, heel snel in jouw Mobistar Center zal beschikbaar zijn tegen een prijs van 629,99€.

Met BlackBerry 10 kan je genieten van:

  • een gloednieuw virtueel toetsenbord (wellicht het beste op de markt) dat zelfs kan raden wat je van plan bent te typen... en dat in drie verschillende talen;
  • BBM en push email;
  • Maps (met spraakgestuurde navigatie in de gps-functie);
  • de Hub die je e-mails, Facebook en LinkedIn posts, Tweets, sms'en, mms'en en (zodra deze app hier beschikbaar is) Skype berichten groepeert.

BlackBerry 10 zal helaas niet op alle oudere toestellen kunnen draaien. Indien je reeds een BlackBerry hebt, zal je het BlackBerry-abonnement of -bundel (Tribe of Complete) verder moeten gebruiken. Indien je echter van plan bent de BlackBerry Z10 aan te schaffen, zal je eender welk data-abonnement kunnen gebruiken, zonder extra's te hoeven betalen. Nee, je hebt het niet verkeerd gelezen! Je zult geen extra BlackBerry-abonnement meer hoeven nemen!