Menu
Blog

Bij Orange zijn National Geographic en National Geographic Wild gratis inbegrepen bij Love

Fun

Televisie is veel meer dan alleen maar Netflix en kookprogramma's... Televisie is ook dierendocumentaires, natuurseries enz. Bekijk het volledige aanbod gratis, met dank aan Love.

25.04.2019 Céline Roman

Hostile Planet en The Story of God

Leer onze planeet in zes afleveringen van een totaal andere kant kennen op National Geographic. En trek op ontdekking naar de extreemste plekken op aarde.
In amper 40 jaar tijd is de wereld verschillende keren ingrijpend veranderd. Ontdek hoe dieren in de meest vijandige regio's op aarde zich verweren tegen de grootste roofdieren en elke dag voor de keuze staan: zich aanpassen of sterven.
Hostile Planet, vanaf 24 april tot 29 mei, elke woensdag op National Geographic.
In het derde seizoen van The Story of God analyseert Morgan Freeman andermaal hoe religie ons leven vormgeeft. Dit seizoen op het programma: het belang van materiële associaties in religies, de rol van de duivel en zonden in verschillende geloofsovertuigingen.
The Story of God, vanaf 21 april, elke zondag op National Geographic.

The Incredible Dr. Pol

The Incredible Dr. Pol is terug van weggeweest, met intussen al zijn achtste seizoen! Nog meer dieren wacht een wonderbaarlijke genezing van de hand van deze buitengewone dierenarts en zijn team.
Een pup die aan parvovirose lijdt en op sterven na dood lijkt, of een koe die te zwak is om nog op haar poten te staan... Dr. Pol tovert meer dan één konijn uit zijn hoed.
The Incredible Dr. Pol, elke werkdag op National Geographic WILD.

Untamed Americas

De bergketen die zich over 14.000 kilometer uitstrekt van Alaska tot in de Canadese Rocky Mountains is een van de meest onherbergzame gebieden op aarde. Ontdek hoe vindingrijk de dieren er moeten zijn om in zulke extreme omstandigheden te overleven.
Van grizzly's tot dolfijnen, van jaguars tot kaaimannen, op het Amerikaanse continent is niets wat je verwacht!
Untamed Americas, op National Geographic WILD.

Ontdek het Love-aanbod van Orange

Found this useful? Share with

Céline Roman
Dol op sms’en en smileys. Smoor op shoppen en lekker eten. Gek op joggen en apps.