Menu
Blog

Je vakantiefoto’s printen? We selecteerden de beste smartphones en printer

Tech

Voor geslaagde vakantiefoto’s heb je eigenlijk maar twee dingen echt nodig: een heel goede smartphone en … een compacte printer. Wij leggen je uit hoe je te werk gaat.

30.07.2019 Cédric Godart

3 perfecte smartphones voor veel fotoplezier

Samsung Galaxy S10: een kampioen in alle situaties

Drie fotocamera’s, da’s al de moeite hé! De S10 heeft een hoofdcamera van 12 megapixel, een tweede van 12 megapixel met 2x zoom en een groothoeklens van 16 megapixel. Plus een selfiecamera vooraan van 10 megapixel.

En de resultaten? Ronduit indrukwekkend in alle situaties. Zelfs met tegenlicht en beweging (denk aan kinderen, sport, …). Een opname doen mislukken wordt moeilijk met dit toestel.

▶ De Samsung Galaxy S10 is verkrijgbaar in onze eshop voor 799,99 €. Profiteer van 250 € korting met een Arend-abonnement. Je betaalt dan nog maar 549,99 €.

Herlees onze review van de Samsung Galaxy S10 op onze blog.

iPhone XR: één enkele camera, maar wat voor één

Je kent natuurlijk de iPhone X, iPhone XS en XS Max. Die hebben allemaal twee fotosensoren aan boord. Maar de XR niet. Hij heeft een Liquid Retina-scherm van 6,1 inch en maar één enkele camera van 12 megapixel. Maar daar haalt hij echt het maximum uit, onder andere dankzij artificiële intelligentie.

Elk onderwerp staat er flatterend op. En de portretten zijn echt schitterend!

Bovendien is hij verkrijgbaar in verschillende kleuren - geel, rood, blauw, … - een voor elke smaak.

▶ De iPhone XR is beschikbaar in onze e-shop vanaf 859,99 € . Profiteer van 100 € korting met een Koala-abonnement. Je betaalt dan nog maar 759,99 €.

Lees ook onze review van de Phone XR op onze blog.

Huawei P30 Pro: de beste van zijn generatie

Dit is de absolute uitblinker volgens fotografen. Met zijn drie camera’s van 40, 20 en 8 megapixel aangevuld met een diepte- en afstandssensor heeft hij alles in huis om de perfecte vakantiefoto’s te nemen.

Je kan geen situatie bedenken waarin dit toestel geen topfoto’s aflevert: buiten, binnen, overdag, ’s nachts, in de disco en op het strand.

Wij zijn enthousiast over de groothoeklens voor landschappen en de krachtige 10x zoom. Allemaal heel indrukwekkend.

▶ De Huawei P30 Pro is beschikbaar in onze e-shop vanaf 899,99 €. Profiteer nu van 250 € korting met een Arend-abonnement. Je betaalt dan nog maar 649,99 €.

Lees gerust ook onze review van de Huawei P30 Pro.

HP Sprocket 200: foto’s printen vanop je smartphone

Niets in je koffer vergeten vóór je vertrekt? De HP Sprocket 200 is een thermisch printer in zakformaat. Je hebt geen inktpatronen nodig!

Er zit een oplaadbare batterij in, je neemt deze printer dus gewoon overal met je mee. En zelfs je vrienden kunnen makkelijk hun smartphone aan de Sprocket koppelen om snel hun foto’s te printen. Zo kunnen jullie al je mooiste vakantiemomenten herbeleven.

Dankzij de supermakkelijke app print je, via Bluetooth, direct elke foto die op je Android- of iOS-smartphone staat … op écht fotopapier!

▶ De HP Sprocket 200 printer is nu verkrijgbaar in onze eshop voor 149,99 €.

Found this useful? Share with

Cedric Godart
30-something, geobsedeerd door zowel spinning als het opsporen van alle mobile nieuwtjes op elk uur van de dag.